EkonomiGenelTürkiye

Ağustos’ta ONS ve Gram Altını Sahiplerini Şaşırttı!

**Yatırımcılara Uyarı: Ağustos Ayında Borsada Dikkatli Olunmalı**

İslam Memiş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, yatırımcılara borsa konusunda uyarılarda bulundu. Bu uyarılar özellikle acemi yatırımcılar için önem taşıyor. Memiş, Ağustos ayına dikkat çekerek, bu dönemin sadece deneyimli yatırımcılar için karlı geçeceğini belirtti. “Borsanın cazibesine kapılmamanızı öneririm” şeklinde konuşan Memiş, yeni yatırımcıların bu dönemde dikkatli olmalarının önemini vurguladı. Özellikle piyasa koşullarının her zaman tahmin edilebilir olmadığını hatırlatarak, destek almaları gerektiğini belirtti. Memiş ayrıca, yıl içindeki bazı tahminlerini de paylaştı ve dolar ile TL bazında rekor seviyelerin gözlemlenebileceğini ekledi.

**Dolar Piyasasının Durumu Hakkında**

İslam Memiş, dolar kurunun yakın zamanda nasıl bir hareket gösterebileceği konusunda da bilgi verdi. Öncelikle, enflasyon oranlarının yüksek gelmesi durumunda doların tepki verebileceğini belirtti. Ayrıca, ABD’nin bu hafta içerisinde yayınlayacağı tarım dışı istihdam verisinin dolar endeksi için oldukça kritik olacağını ifade etti. “Dolar endeksi, belirli direnç ve destek seviyeleri arasında dengeli bir hareket izleyebilir” şeklinde konuştu.

**ONS Altın 2.000 Doları Görecek mi?**

Altın konusunda da değerlendirmelerde bulunan Memiş, Ağustos ayında ons altının 2.000 dolar seviyesini test edebileceğini öngördü. Ayrıca, gram altın fiyatlarındaki dalgalanmalara da dikkat çeken Memiş, “Gram altında yaşanan düşüşlerin uzun vadede sürdürülebilir olmadığını düşünüyorum. Bu seviyelerde yatırımcılar için alım fırsatları olabilir” şeklinde yorumladı.

Ağustos'ta ONS ve Gram Altını Sahiplerini Şaşırttı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.