EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası, ortak konut kredisi ile gücü tek başına yetersiz olanlara çözüm sunuyor! 5 kişi bir evi birlikte satın alabilir ve ödeyebilir.

Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi İle Ev Sahibi Olma Fırsatı!

Yükselen konut fiyatları, her geçen gün rekorlar kırmaya devam ederken, birçok kişi ev sahibi olmak için ne peşinatı karşılayabiliyor ne de yüksek kredi taksitlerini ödeyebiliyordu.

Büyük şehirlerdeki konut fiyatları, en ucuz seviyelerde bile 2 milyon TL sınırını aşmış durumda ve bu durum ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. Artan taksitlerin altından kalkmak isteyenler için ise Ziraat Bankası, ortaklaşa konut kredisi kampanyasını duyurdu.

Ortaklaşa Konut Kredisi Kampanyası Nedir ve Başvuru Şartları Nelerdir?

Ziraat Bankası, en az 2 kişi ve en fazla 5 kişinin kullanabileceği özel bir konut kredisi kampanyası başlatmıştır. Krediye ilişkin detaylar ise şöyledir:

– Düzenli gelire sahip en az 2 en fazla 5 kişi, bir araya gelerek konut alımı için kredi kullanabilmektedir.
– Konut kredisi, bir veya birden fazla ortağa da kullanılabilmektedir. Kredi miktarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmaları tarafından belirlenen değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi miktarı/oranlarına göre belirlenmektedir.
– Krediye ait ipotek, konut üzerine tesis edilir. Şube yetkililerimiz, ek teminat talep etme durumunda, gerekli gördüğünde talepte bulunabilir.
– Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerimize hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini de sunmaktadır.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvurusu Nereden ve Nasıl Yapılır?

Ortaklaşa konut kredisi kullanmak isteyen kişiler, başvurularını Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapabilirler. Ziraat Bankası konut kredisi başvuru evrakları ile birlikte aynı evi ortak almak isteyen kişiler, başvuru yaparak ortak bir borç oluştururlar. Kişiler, kredi kullanarak satın aldıkları evin tapusuna ortak olacaklardır.

Ziraat Bankası, ortak konut kredisi ile gücü tek başına yetersiz olanlara çözüm sunuyor! 5 kişi bir evi birlikte satın alabilir ve ödeyebilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.