EkonomiGenelTürkiye

“Emlak Katılım Bankası, 2023 KPSS’siz En Az Lise Mezunu Banka Personeli Alımı İlanı”

Banka İş İlanları: İlk Yüzde Çıkın!

Banka Personeli Alımı: Başvuru Şartları

Banka personeli alımlarının gerçekleşeceği Emalık Katılım Bankası iş ilanına göre, en az önlisans mezunu adaylar aranmaktadır. KPSS şartı olmaksızın yapılan bu alımlar için işe alınacak personeller, kurum tarafından gerçekleştirilecek mülakat sınavı sonucu belirlenecektir. İşe alım şartları hakkında tam detaylar Kamupersonelialim.com ekibi tarafından sunulmuştur.

Banka Personeli Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Güncel müracaat kılavuzuna göre, genel bankacılık alanında en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmanız ve bölüm şartı aranmaksızın en az önlisans mezunu olmanız gerekmektedir.

Arşiv ve güvenlik soruşturması sürecinde olumlu sonuçlanmanız ve Microsoft Office programlarını hızlı ve etkin bir şekilde kullanabilmeniz de istenen şartlar arasındadır.

Ayrıca sabıka kaydınız olmaması ve bedeni haklarınızı kullanma ehliyetine sahip olmanız da alım için gereklidir.

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış, muaf olmuş veya en az 2 yıl tecilli olmaları istenmektedir.

Emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanamayan adaylar tercih edilecektir.

Banka Memuru Alımına Başvurular Nasıl Yapılır?

Bu alımlar 81 ilde gerçekleştirilecektir. Genel başvuru şartlarını sağlayan kişiler, başvurularını bankanın belirttiği şekilde online platform üzerinden tamamlamaları gerekmektedir. İlan için son başvuru tarihi 28 Eylül 2023 olarak duyurulmuştur. Elektronik başvuru dışındaki başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan bu ilan daimi kadroda personel alımı yapılacaktır. Engelli personel de alınacağı için %40 veya üzeri engelli raporuna sahip olmanız gerekmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.