EkonomiGenelTürkiye

Akaryakıt fiyatlarında indirim başlıyor.

**Motorin Fiyatlarına İndirim Yapılacak: İşte Detaylar**

**Motorin fiyatlarında beklenen düşüş geldi!** Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından üç ayda yüzde 110’a yakın bir zamla ulaşılan bu yüksek fiyatların ardından, sektör kaynaklarından aldığımız bilgilere göre, motorine litre başına 1,20 Türk Lirası indirim yapılacağı açıklandı.

**İndirim Ne Zaman Başlayacak?**

Bu indirim, 6 Eylül Çarşamba saat 00.01’den itibaren geçerli olacak. İstanbul’un Avrupa yakasında motorinin litre fiyatını 37,83 TL’den 36,63 TL’ye düşürecek. Ayrıca, motorin fiyatları Hakkari, Mardin, Ağrı, Adıyaman ve Batman gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu şehirlerinde 38 TL civarına gerileyecek.

**Hükümetin İndirime Tepkisi**

“Bir vatandaş, hükümetin ‘Susun. Sesinizi çıkartmayın’ indirimini yapacağını belirterek, ‘Hükümet bütçe açığını kapatmak için 3 ay gibi kısa sürede yüzde 100’ün üzerinde akaryakıta zam yaptı. Homurdanmalar başlayınca ‘Susun alın size indirim’ dedi. Ancak bu indirimin fazla sürmeyeceğini ve haftaya ya salı ya da cuma günü tekrar zam yapılacağını söyledi.”

**Sonuç olarak, motorin fiyatlarında yapılan indirim, tüketicileri bir nebze rahatlatacak gibi görünüyor. Ancak, bu indirimin geçici olduğu ve yeni zam haberlerinin yakın zamanda gelebileceği önemle belirtilmelidir. Motorin fiyatlarını takip etmek ve araç sahipleri için daha ekonomik çözümler aramak her zaman önemlidir.**

Akaryakıt fiyatlarında indirim başlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.