EkonomiGenelTürkiye

Fiat 537.900 TL’ye satışa sunulan en ucuz araba Türkiye’de!

Türkiye’nin En Ucuz Sıfır Arabası: Fiat Fiorino

Fiat firması, Türkiye’de üretim yapan ve ürettiği otomobilleri ülke piyasasına göre tasarlayarak satışa sunan bir otomobil üreticisi olarak öne çıkıyor. Yerli üretim yapması nedeniyle fiyat avantajının da sahibi olan firma, Türkiye otomobil piyasasında büyük bir etkiye sahiptir. Türkiye’nin en ucuz arabası hamlesi de Fiat tarafından yapıldı. Klasik otomobil modelleri yerine profesyonel araç listesinde yer alan Fiat Fiorino, şu anda Türkiye otomobil piyasasında en uygun fiyatlı sıfır otomobil olarak yer almaktadır.

Hem Ticari Hem de Aile Arabası

Fiat Fiorino, kullanım açısından oldukça cazip bir model olarak öne çıkmaktadır. Bu araç, ticari olarak kullanmak isteyenlerin yanı sıra aile arabası olarak da tercih edilmektedir. Satın alacak kişinin tercihine göre kullanım alanı değişebilmekte ve bu modelin çok yönlülüğü herhangi bir şekilde kısıtlanmamaktadır. Bu özelliği nedeniyle Fiat Fiorino için rekor seviyede talep gösterilmeye başlanmıştır.

Fiyatları Ne Kadar?

Eylül ayı fiyat listesine göre Fiat Fiorino, Türkiye pazarına Cargo ve Combi olmak üzere iki ana donanım seçeneğiyle sunulmaktadır. Cargo versiyonunun fiyatı 537.900 TL’den başlamaktadır ve seçeneklere bağlı olarak 557.900 TL’ye kadar çıkabilmektedir. 537.900 TL’lik fiyatın aslında 552.900 TL olduğu, kampanya indirimi sayesinde ise 15.000 TL’lik bir avantaj sağlandığı belirtilmektedir.

Fiat Fiorino Combi donanımının fiyatı ise 548.900 TL’den başlamakta ve yine çeşitli seçeneklere bağlı olarak fiyatı 655.900 TL’ye kadar yükselmektedir.

Fiat 537.900 TL’ye satışa sunulan en ucuz araba Türkiye'de!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.