EkonomiGenelTürkiye

Kia Picanto ve Rio’da 580.000 TL peşin paraya sıfır otomobil seçeneği!

Türkiye’de Sıfır Kilometre Otomobil Fiyatlarında Kampanyalar Artıyor

Kampanyalı Fiyatlarla Sıfır Kilometre Otomobillere Ulaşın

Türkiye’deki sıfır kilometre otomobil piyasası son zamanlarda kampanyalı fiyatlarla hareketleniyor. Otomobil şirketleri Ekim ayının zamlarını hesaplamaya başlarken müşterilere son fırsatlar sunuyorlar. Ekim ayıyla birlikte araç fiyatlarına 2 aylık bir zam uygulanacak. Bu zamdan önce hedefledikleri satış rakamlarını yakalamak isteyen şirketler, fiyatlarda bir miktar indirim yaparak müşterilere cazip teklifler sunuyorlar. Bu indirimlerle birlikte, sıfır kilometre araç sahibi olmanın maliyeti biraz daha düşük hale geliyor.

KİA Kampanyalarıyla İlgili Detaylar Açıklandı!

Kia şirketi, çok satan modellerinde müşterilere özel imkanlar sunuyor. Kampanyalı fiyatlarla sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlere özel teklifler sunan Kia, Kia Picanto ve Kia Rio modellerinde özel fiyatlar belirledi.

Kia, kampanyalı fiyatları açıklarken müşterileri ikna etmeye çalışıyor. Kia Picanto, şirketin Türkiye’deki en uygun fiyatlı modeli, 4 farklı donanım seçeneği sunuyor. Kia Picanto fiyatları 780.000 TL’den başlarken, donanım seçeneğine göre 815.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Kia’nın en çok satan diğer modeli olan Kia Rio için de kampanyalı fiyatlar açıklandı. Kia Rio, Picanto’dan üstün bir model olup, fiyatları 955.000 TL’den başlıyor. Kia Rio’nun iki farklı donanım seçeneği bulunuyor ve diğer seçenekte 1.058.000 TL tutarında kampanyalı fiyat uygulanıyor.

Ek olarak, Kia şirketi bir de kredi desteği sunuyor. Kia Picanto için özel olan bu kredi desteği ile müşterilere 200.000 TL’ye kadar imkan sağlanıyor. 12 ay vadeli ve aylık yüzde 2,89 faiz oranıyla çekilen 200.000 TL kredisiyle müşteriler, peşin olarak sadece 580.000 TL ödeyerek sıfır otomobil sahibi olabiliyorlar. Kredi taksitleri ise aylık olarak ödeniyor.

Kia Picanto ve Rio'da 580.000 TL peşin paraya sıfır otomobil seçeneği!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.