EkonomiGenelTürkiye

Borsa İstanbul’da Kazançlı Yatırımlar için Haftalık Hisse Önerileri!

Borsa İstanbul’da doğru yatırım nasıl yapılır?

Borsa İstanbul ile alakalı olarak birçok yatırımcı araştırmalar yapıyor. Son zamanlarda borsa yatırımları yoğunlaşırken gerçekleşen düşüşler bazı yatırımcıların ters pozisyonda yakalanmalarına neden oluyor. Enflasyon karşısında doğru borsa yatırımı çok ciddi bir kazanç kapısı aralayabiliyor. Ancak doğru yatırım yapılmadığı takdirde finansal felaket yaşanabiliyor.

Doğru borsa yatırımı nasıl yapılır?

Borsaya yatırım yaparken doğru hamlelerin yapılması ayrı bir uzmanlık alanı gerektirmektedir. Ancak bazı ilkesel tarzlar uygulanabiliyor. Öncelikle al-sat sistemi pek tavsiye edilmemektedir. En ideal yatırım ise konunun uzmanı bir yatırım şirketinden profesyonel danışmanlık almaktır.

Borsa İstanbul Haftalık Hisse Önerileri!

Borsa İstanbul BIST 100 Endeksi için haftalık hisse önerileri yayınlayan kurumlardan olan Ahlatcı Yatırım, yatırımcılara yön vermeye devam ediyor. Her hafta yeni liste yayınlayan şirket borsa yatırımı yapmayı düşünenlere fikir vermektedir.

Ahlatcı Yatırım tarafından geçtiğimiz hafta önerilen hisse senetlerinin gösterdikleri performansa dair değerlendirme yapıldı. Şirketin geçen hafta önerdiği tüm hisse senetlerinin hedef fiyat aralığına eriştiği bildirildi. En yüksek kazancın ise yüzde 9’luk bir yükselişle AKBNK’da elde edildiği belirtildi.

Ahlatcı Yatırım tarafından yeni haftanın hisse önerileri de açıklandı. BIST 100 Endeksi’nde işlem gören hisse senetleri arasında bu haftanın önerilen kağıtları ASELS, ECILC, EUREN, TKFEN ve TTKOM oldu. Bu hisse senetlerinin yükseliş potansiyelleri olduğu bildirildi. 30 Ekim – 3 Kasım haftasında yatırımcıların bu hisse senetlerini dikkatle takip etmeleri tavsiye edildi.

Not: Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Borsa İstanbul'da Kazançlı Yatırımlar için Haftalık Hisse Önerileri!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.