EkonomiGenelTürkiye

“Son Halka Arz Olan Şirketler AdraGYO ve HATSAN Kaç Lot? Banka Hisse Fiyatları!”

Borsada İlk Kez Halka Arz Olan Şirketler: AdraGYO ve HATSAN

Borsaya olan ilgi seçimlerden hemen önce yükselirken, endeks katlanarak artmaktadır. Bu yükselişle birlikte yatırımcı rekorları da kırılmaktadır. Yeni halka arz işlemleri de tüm hızıyla devam etmektedir.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yapılan açıklama ile yeni halka arz işlemlerine onay verilen şirketler belirlenmiştir. 14 Eylül 2023 tarihi itibariyle halka arzı gerçekleştirilecek şirketler için işlemler başlamıştır. Halka arzı üstlenen aracı kurumlar ve bankalar üzerinden hisse alımları gerçekleştirilebilecektir.

Borsada Halka Arz İşlemi İçin İzin Verilen Şirketler Hangileridir?

14 Eylül 2023 Perşembe günü itibariyle Borsa’da halka arzı yapılan şirketler şu şekildedir:

1. Hat-San Gemi İnşaat Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş

2. Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Reeder Teknoloji San. ve Tic. A.Ş. ise 13 Eylül tarihinde halka arza başlamıştır. Bu şirketler için 14 ve 15 Eylül tarihlerinde hisse alım talepleri yapılabilecektir.

HATSAN ve ADRAGYO Hisse Fiyatı Ne Kadar, Kaç TL?

14-15 Eylül tarihleri arasında halka arz edilecek olan Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. için halka arz fiyatı 22,66 TL olarak belirlenmiştir.

Hat-San Gemi İnşaat Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ise 14-15 Eylül tarihleri arasında halka arz edilecek olup, hisse fiyatı 22,60 TL olarak belirlenmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.