EkonomiGenelTürkiye

Garanti BBVA’da Hesabı Olanlara Müjde: Anında Geri Ödemesiz 1.000 TL Hediye! Hemen Başvurun!

**Garanti Bankası’ndan Yeni Kampanya: Şubeye Gitmeden Anında 1.000 TL Kazanın!**

Garanti Bankası, son kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Gelen son dakika bilgisine göre, bankaya gitmeden hemen başvurarak anında 1.000 TL kazanma fırsatı sunuluyor. Bu geri ödemesiz hediyenin son başvuru tarihi de açıklandı. Bu fırsatı kaçırmamak için aşağıdaki ayrıntıları inceleyebilirsiniz.

**Başvuran Herkese 1.000 TL Verilecek**

Garanti Bankası, müşterilerine özel bir kampanya duyurusu yaparak her başvurana anında 1.000 TL hediye edileceğini belirtti. Şubeye gitmeden kredi kartı başvurusu yapan herkes bu kampanyadan yararlanabilecek. Onaylanan kredi kartına ek olarak 1.000 TL’ye kadar bonus kazanma fırsatı sunulacak ve ayrıca 10 bin lira taksitli nakit avans da alınabileceği bildirildi.

**Son Başvuru Tarihi: Ekim Ayı Sonuna Kadar Başvurun!**

Bankanın yaptığı duyuruya göre, 1-30 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip Garanti BBVA müşterisi olan ve Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, 20 Mayıs’a kadar yapacakları tek seferde 1.000 TL ve üzeri ilk harcamadan 1.000 TL bonus kazanabilecekler. Bu fırsattan yararlanmak için Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurularını Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapmanız gerekiyor.

**Kampanyanın Ayrıntıları**

Ekim ayına özel olarak Garanti Bankası tarafından açıklanan kampanyalarla birlikte, harcama yapan herkese toplamda 1.000 TL hediye para verileceği belirtildi. Peki, kampanyaya nasıl katılabileceksiniz?

Kampanya Detayları:

– 1-31 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA müşterisi olan ve Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler, 20 Kasım’a kadar yapacakları tek seferde 1.000 TL ve üzeri ilk harcamada 1.000 TL bonus kazanacaklar.

Kampanyadan yararlanmak için Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurularını Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapmanız gerekmektedir. Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Ancak Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanya kapsamında değildir. Ayrıca, personel kartları da kampanyaya dahil edilmemiştir. Sanal kartlar ise kampanya kapsamındadır.

Kazanılan bonuslar 25 Kasım – 25 Aralık 2023 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir. Kullanılmayan bonuslar ise 26 Aralık 2023 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazında geçerli olup bir müşteri en fazla 1.000 TL bonus kazanabilecektir.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları dahil değildir. İnternet üzerinden yapılan harcamalar kampanya kapsamındadır, ancak internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar kampanya kapsamında değildir.

Detaylı bilgilere ulaşmak için Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirebilir veya garanti.com.tr, bonus.com.tr ve moneybonus.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvurun ve 1.000 TL’yi hemen kazanın!

Garanti BBVA'da Hesabı Olanlara Müjde: Anında Geri Ödemesiz 1.000 TL Hediye! Hemen Başvurun!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.