EkonomiGenelTürkiye

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Müjde: 14.000 TL Ek Ödeme Son Dakika Açıklandı!

Emekli Vatandaşlara Ek Ödeme Detayları Belli Oldu

Promosyon Ödemeleri

Emekli vatandaşlara ek ödeme detayları duyuruldu. Emekli maaşı alanlara bazı koşulları sağlıyor olmaları halinde ödeme yapılacak. Bugün yapılan duyuruya göre, emeklilere 14.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi hatta EYT’li olan emeklileri de kapsayan bu promosyon ödemeleri oldukça dikkat çekiyor. Şimdi, hangi bankaların ve kimlere ödeme yapılacağına dair detaylara bakalım. Ayrıca, ödemelerin miktarları da belirtilmiştir.

Milyonlarca Emekliye Promosyon Ödemeleri Devam Ediyor

SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisini kapsayan promosyon ödemelerinin tarihi belli oldu. Tüm vatandaşlar bu ödemelerden yararlanabilecektir. Peki, promosyon koşulları ve ödeme miktarları nelerdir?

Dev Promosyon Kampanyası

Ağustos ayında başlatılan dev promosyon kampanyası devam etmektedir. Ağustos ayı itibarıyla zamlı promosyon ödemeleri hesaplara aktarılmaya başlanmıştır. Geçtiğimiz ay memur ve memur emeklileri zamlı maaşlarını almaya başladılar. Aynı zamanda bankalar arasındaki promosyon rekabeti Ağustos ayında devam etmektedir. Güncellenen promosyonlar ile emekli vatandaşlar 14.000 TL’ye kadar ödeme alma imkanı elde edebileceklerdir. Maaş taşıma işlemi e-devlet üzerinden gerçekleştirilecektir. İşlem tamamlandıktan sonra, 3 yıl taahhüt süresini kabul etmeniz gerekmektedir. Bu şartı kabul eden emeklilere ödemeler en kısa sürede yapılacaktır.

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Müjde: 14.000 TL Ek Ödeme Son Dakika Açıklandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.