EkonomiGenelTürkiye

Kamu Personeli Alımları: Ağustos 2023 için 5 Kamu Kurumu

Kamu Personeli Alım İlanları – Ağustos 2023

Lise, önlisans ve lisans mezunları için uygun kadrolar içeren kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlara göre, bazı ilanlarda KPSS puanı şartı aranmakta, bazı ilanlarda ise aranmamaktadır. KPSS puanı ile alım yapacak olan ilanlar için lise mezunlarından P-94, önlisans mezunlarından P-93 ve lisans mezunlarından ise P-3 puan türünden taban puanlarına sahip olma gerekmektedir.

Personel Alım Duyurusu ve Listesi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 10 Memur Alımı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan güncel ilana göre, alımlar büro personeli, kütüphaneci, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve teknisyen kadrolarında yapılacaktır. Alımlarda en az lise mezunu adaylar kabul edilecek olup, başvuruların son tarihi 23 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Konya Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı

Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilana göre, 55 temizlik personeli alımı gerçekleştirilecektir. İlan şartlarına göre, en az ilkokul mezunu adaylar başvuruda bulunabilir ve KPSS puanı şartı aranmayacaktır. Temizlik personeli olarak çalışmaya engel bir durumu olmayan ve ilan tarihi itibariyle 35 yaşından genç olan adaylar başvurularını yapabilirler. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Devlet Su İşleri Personel Alımı

Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü bünyesinde, 1 sıhhi tesisatçı alımı yapılacaktır. İlan şartlarına göre, en az ilköğretim mezunu adaylar başvuruda bulunabilirler ve başvurular İŞKUR aracılığıyla kabul edilmektedir. Alımda 45 yaş üstü adaylar kabul edilecektir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Dışişleri Bakanlığı Devlet Personel Alımı

Dışişleri Bakanlığı, Resmi Gazete üzerinden yayımladığı müracaat kılavuzuna göre, 7 farklı unvanda 110 devlet personeli alımı yapacaktır. Alımda KPSS şartı aranmayacak olup, yalnızca lisans mezunu adayların müracaatları kabul edilecektir. Başvuruların son tarihi 29 Ağustos 2023’tür. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

DHMİ Kamu Memur Alımı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), 2022 ve 2023 KPSS puan sıralamasına göre 5 memur alımı yapacağını duyurdu. Alımlar 4 farklı grupta gerçekleştirilecektir. Başvurular başlamıştır. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Aşağıdaki cep uygulamamızı indirerek iş ilanlarını kaçırmayın.

Kamu Personeli Alımları: Ağustos 2023 için 5 Kamu Kurumu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.