EkonomiGenelTürkiye

Bankalar İŞKUR’da Personel ve Memur Alımı İçin Başvuruları Kabul Ediyor

Yeni Banka İlanları: KPSS Şartsız Bankalar Personel ve Memur Alımı Yapıyor

Bankalar personel alımı ve memur alımı için KPSS şartı aramadan pozisyonları yayımlamıştır. İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlar aşağıdaki gibi detaylandırılmıştır:

Hayat Finans Katılım Bankası Anonim Şirketi Büro Memuru Alımı

İlan Numarası: 00007617020

Detaylar: Deneyim ve bölüm şartı aranmadan önlisans mezunlarından büro memuru alınacaktır. T.C. kimlik kartı olan kadın ve erkek adaylar başvuru yapabilir. İstanbul ili Üsküdar şubesinde çalışma adresi belirlenmiştir. Başvuruda bulunan kişilerin Kadıköy, Kartal, Üsküdar, Pendik, Ümraniye, Maltepe, Ataşehir, Sancaktepe ve Çekmeköy ilçelerinden birinde ikamet etmesi gerekmektedir. Son başvuru tarihi: 20 Ağustos 2023.

Türkiye İş Bankası A.Ş. Müdürlüğü Büro Memuru Alımı

İlan Numarası: 00007676247

Detaylar: Bedensel, duygusal ve sosyal yeteneklerindeki özürleri nedeniyle çalışma gücünün en az %40’ından yoksun olduğunu kanıtlayan tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu raporu gerekmektedir. Adayların ilan tarihi itibariyle 30 yaşını geçmemiş olması gerekmektedir. En az lise diploması gereklidir. İstanbul’un herhangi bir ilçesinde ikamet etme şartı aranmaktadır. Son başvuru tarihi: 22 Ağustos 2023.

Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Banka Müşteri Temsilcisi Alımı

İlan Numarası: 00007700953

Detaylar: Banka kariyeri hedefleyen en az önlisans mezunu adaylardan banka müşteri temsilcisi alınacaktır. Üst yaş sınırı ile ilgili herhangi bir açıklama bulunmamaktadır. Son başvuru tarihi: 25 Ağustos 2023.

Bankalararası Kart Merkezi A.Ş. Satın Alma Uzmanı Alımı

İlan Numarası: 00007688498

Detaylar: Meslek Yüksekokulu mezunu olan ve 35 yaşından gün almamış kişilerden satın alma uzmanı alınacaktır. İstanbul’un herhangi bir ilçesinde ikamet etme şartı vardır. Son başvuru tarihi: 26 Ağustos 2023.

Türkiye Bankalar Birliği Genel Uzman Yardımcısı Alımı

İlan Numarası: 00007708764

Detaylar: Lisans veya doktora mezunu olunan genel uzman yardımcısı pozisyonları için başvurular kabul edilmektedir. İlan tarihi itibariyle 20 – 35 yaş aralığında olunması gerekmektedir. Son başvuru tarihi: 6 Eylül 2023.

Denizbank Anonim Şirketi A.Ş. Bankacılık Meslek Elemanı Alımı

İlan Numarası: 00007652168

Detaylar: İlkokul mezunu olan bay ve bayan adaylardan bankacılık meslek elemanı alınacaktır. Son başvuru tarihi: 10 Ekim 2023.

Banka İlanlarına Başvuru Nasıl Yapılır?

Başvurularınızı yapmak için ‘İŞYERİ UNVANI’ bölümüne “banka” yazabilir veya ‘İLAN NO’ kısmına verilen İŞKUR iş ilan numaralarını girebilirsiniz. İlan detaylarına ve başvuru işlemlerine buradan ulaşabilirsiniz. İstanbul iş ilanlarıdır.

Bankalar İŞKUR'da Personel ve Memur Alımı İçin Başvuruları Kabul Ediyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.