EkonomiGenelTürkiye

Halk Ekmek 5 İşçi Alımı Yönergeleri

Halk Ekmek Şoför İş İlanları

Halk Ekmek, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 5 sevkiyat görevlisi şoför kadrosunda personel alımı yapacağını duyurdu. Lise, önlisans ve lisans mezunu başvurular için gereken detayları aşağıda sunduk.

Kamu İşçi Alımı Müracaat Kriterleri

Başvuru yapacak adayların E sınıfı ehliyet, psikoteknik belgesi ve SRC – 4 belgesine sahip olması gerekmektedir. Başvurular, ilanın yayım tarihine göre en az 22, en fazla 45 yaşında olmalıdır. Tam zamanlı istihdam sağlanacak olup en az lise mezunu adaylar başvuruda bulunabilir. Emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanmayan, emekli olmayan veya emekliliğe hak kazanmamış olan adaylar tercih edilecektir. Ayrıca adli sicil kaydı bulunmayan, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan kişilerin başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen adayların en az 3 yıl ilgili alanda mesleki deneyim kazanmış olması gerekmektedir.

Daimi İşçi Alımı Çalışma Şartları

Kurum tarafından yayımlanan ilana göre haftalık çalışma süresi 45 saat olarak belirlenmiştir. Vardiyalı çalışma sistemine göre çalışılacağı için, vardiyalı çalışma usulüne uyum sağlamak gerekmektedir.

Sürekli İşçi Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Halk Ekmek tarafından yayımlanan ilana başvurular 28 Eylül 2023 tarihinden itibaren başlamıştır. Başvurular 2 gün süresince alınacak olup son başvuru tarihi 30 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Yukarıda verilen şartları sağlayan adaylar, özgeçmiş belgelerini aşağıda verdiğimiz adrese ileterek başvuru yapabilirler. Ayrıca başvuru formu doldurmak isteyen adaylar kurumun adresine giderek ilgili formu şahsen doldurabilirler.

Online başvuru adresi: [email protected]

Halk Ekmek 5 İşçi Alımı Yönergeleri

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.