EkonomiGenelTürkiye

TÜRKAK ve KIZILAY KPSS’li ve KPSS’siz Personel Alımı İçin Başvurular Açıldı

2 Kamu Kurumu Personel Alım İlanları Duyurusu

Türk Kızılayı ve Türk Akreditasyon Kurumu, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere başvuruların 81 ilden kabul edileceği ilan yayımladı. İlgili ilanlarda başarılı olan adaylardan kamu memuru alımı yapılacak. İlanlara ilişkin özel ve genel şartlar aşağıda belirtilmiştir. Kamupersonelialim.com olarak detayları sizlere sunuyoruz.

TÜRKAK Memur Alımı İlan Açıklaması

Kamu kurumu, 13 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete üzerinden yayınladığı ilanla maaşı yüksek memur alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar, ikamet şartı aranmaksızın gerçekleştirilecektir. Başvuruda bulunmak için, elektrik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmanız gerekmektedir.

Ayrıca, başvuru yapacak adayların, geçmiş arşiv ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alması ve 2022’de ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılmış olmaları gerekmektedir. Bu ilan için yabancı dil testine de başvurmuş olmanız şartı bulunmaktadır. Başvurular, 14 Ağustos 2023 tarihinden itibaren çevrimiçi olarak alınacak ve 28 Ağustos 2023 tarihinde sona erecektir. Başvuruda bulunmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Kızılay Kamu Personeli Alımı

Türk Kızılayı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 3 farklı pozisyonda personel alımı ilanı yayımladı. Online olarak başvuruların kabul edildiği bu ilanlar, ülke genelinden başvuru yapacak adaylar için geçerlidir. Alımlar, iş geliştirme analisti, bilgi yönetimi yöneticisi, ürün tasarımı ve analiz uzmanı pozisyonları için gerçekleştirilecektir.

İşe alınacak personeller, Ankara merkez ofisinde görevlendirileceklerdir. Bu nedenle, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız ve Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanmanız beklenmektedir. Sunum becerileri gelişmiş ve kariyer hedefi yüksek adayların başvurması beklenmektedir. Başvurular, kurumun resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılmaktadır. Başvuru süresi 20 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuruda bulunmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Aşağıda bulunan kamupersonelialim.com cep uygulamamız aracılığıyla ilanlara hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

TÜRKAK ve KIZILAY KPSS'li ve KPSS'siz Personel Alımı İçin Başvurular Açıldı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.