EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere Ek Ödeme: IBAN’a 17.000 TL Yarın Yatırılıyor!

17.000 TL Ek Ödeme Emeklilere Yatırılacak

17.000 TL ek ödeme SSK, Bağ-Kur, memur ve EYT’li emeklilerin hesabına yatırılacak. Bu güzel haber akşam saatlerinde duyuruldu ve milyonlarca emekli için onaylandı. Yarın itibarıyla emeklilerin IBAN numaralarına 17.000 TL nakit para yatırılacak. Ödemeyle ilgili tüm detaylar da açıklandı. SSK, Bağ-Kur emeklisi veya EYT’li olmanız fark etmeksizin 16,5 milyon emekliye bu ödeme yapılacak. Şimdi, bu ödemeyle ilgili detaylara bir göz atalım.

Emekli Maaşı 7.500 TL ve Üstü Olanlar 17.000 TL Ödeme Alacak

Emekli maaşı 7.500 TL ve üstü olan SSK, Bağ-Kur, memur ve EYT’li emekliler, 17.000 TL ödeme alacak. Bu nakit destek ödemesiyle ilgili detaylar şu şekildedir: Herhangi bir bankada bulunan emekli maaşını ING Bankası, Garanti, İş Bankası, TEB, Akbank veya Yapı Kredi gibi özel bankalara taşıyan emeklilere 3 gün içinde ödeme yapılacak. Bu müjdeli haberle birlikte 16 milyon emeklinin yüzü güldü. Ancak ödeme almak için tek bir koşul vardır. Bu koşulu inceleyelim.

Ağustos Ayına Özel Promosyon Kampanyalarını Kaçırmayın

Zor zamanlar geçiren emekli vatandaşlara bankalar tarafından sağlanan destekler devam ediyor. Emekliye akşamüstü bir müjde olarak duyurulan 17.000 TL ödeme herkes tarafından merakla beklenmektedir. ING Bankası, Garanti, İş Bankası, TEB, Akbank, Yapı Kredi gibi özel bankalar, müşterilerine özel promosyon teklifleriyle 17.000 TL’ye kadar nakit kredi sağlamaktadır. Kamu bankaları ise 5.000 ile 10.000 TL arasında promosyon fırsatı sunmaktadır. Düşük faizli emekli kredisi kampanyaları kamu bankalarını öne çekse de ağustos ayına özel kampanyalarla özel bankalar rekabeti artırmaktadır.

Emeklilere Ek Ödeme: IBAN'a 17.000 TL Yarın Yatırılıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.