EkonomiGenelTürkiye

QNB Finansbank ile Borcu Olanlar İçin Borç Kapatma Kredisi! 30.000 TL Borç Kapattırma!

QNB Finansbank ile Kolay Borç Kapatma Fırsatı!

Kara Liste Tehlikesine Son Verin!

Ülkemizde insanların borçluluk durumu her geçen gün artıyor. Birçok vatandaş, borçları yüzünden maddi sıkıntı içerisine düşüyor. Ancak, QNB Finansbank müşterilerine sevindirici bir haber verdi. QNB Finansbank müşterileri, bu bankanın sağladığı borç kapatma kredisi ile borç yükünden kurtulma imkanına sahip oluyor.

Bankaların Kara Listesine Düşmeyin!

Bir müşterinin kredi borcunu ödeyememesi, finansal bir felakete yol açabilir. Sorunlu kredi borçları nedeniyle insanlar kara listeye alınabilirler. Kara listeye girmek, kredi kullanamama ve kredi kartı limitini bile yükseltememe gibi riskler barındırır. Bu nedenle, bankaların kara listesine düşmek son çare olmalıdır.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi İle Yeni Bir Başlangıç

QNB Finansbank müşterileri, diğer bankalara olan ihtiyaç kredisi borçlarını bu bankaya taşıyabilirler. Örneğin, müşteri farklı bir bankaya olan ihtiyaç kredisi borcunu ödeyemiyorsa, QNB Finansbank’a başvurabilir. QNB Finansbank, müşteriye diğer bankaya olan borcunu kapatacak miktarda kredi sağlar. Üstelik bu kredi, nakit olarak müşteriye değil diğer bankaya gönderilir. Böylelikle, müşterinin sorunlu kredi durumu QNB Finansbank’a taşınmış olur.

Kredinizi Yapılandırın!

QNB Finansbank’a taşınan bir müşterinin diğer bankalara olan kredi borcuyla birlikte aynı zamanda bir yapılandırma yapmış olur. Örneğin, bir müşteri 36 ay vadeli bir ihtiyaç kredisi kullandıktan sonra 15 ay taksit ödemesi yaptıysa ve bu krediyi QNB Finansbank’a taşırsa, kalan borcunu tekrar 36 aya yayabilir. Böylece, borcunu yapılandırmış ve aylık kredi taksit miktarını da düşürmüş olur.

Kredi Maliyeti Nedir?

QNB Finansbank borç kapatma kredisinde, müşterilere ihtiyaç kredisi oranında bir maliyet uygulanır. Örneğin, 36 ay vadeli 30.000 TL kredi kullanıldığında, müşterinin kredisi aylık yüzde 2,81 faiz oranıyla hesaplanır ve aylık kredi taksiti 1.511 TL olur. Bu kredinin 3 yıllık maliyeti ise 54.403 TL olarak belirlenmiştir.

QNB Finansbank ile Borcu Olanlar İçin Borç Kapatma Kredisi! 30.000 TL Borç Kapattırma!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.