EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Taşıt Kredisi: Yeni Taksit Düzenlemesi!

**Ziraat Bankası’ndan Avantajlı Taşıt Kredisi İmkanı**

Ziraat Bankası, otomobil sahibi olmak isteyenlerin finansman sorunlarını çözmek için taşıt kredisi imkanı sunmaktadır. Araç fiyatlarındaki artışlar nedeniyle, sıfır kilometre otomobil almak isteyenler bankaların taşıt kredisi fırsatlarını araştırmaya başlamış durumdalar. Ancak son zamanlarda özel bankalardan taşıt kredisi kullanmak, ciddi bir zarara neden olabiliyor. Bu nedenle vatandaşlar için tek seçenek kamu bankaları olmuştur. Bu bağlamda, Ziraat Bankası müşterilerine hangi kolaylıklarla taşıt kredisi imkanı sağlamaktadır?

**Ziraat Bankası’ndan Taşıt Kredisi**

Ziraat Bankası’ndan taşıt kredisi kullanmak isteyenler, bu kredinin maliyetini ve diğer koşullarını araştırmaktadır. Ziraat Bankası müşterileri, taşıt kredisi kullanırken hangi imkanlarla karşılaşabileceklerini öğrenmek istemektedir.

Ziraat Bankası’nın taşıt kredisi kampanyası kapsamında uygulanan faiz oranı yenilenmiştir. Buna göre müşteriler, aylık yüzde 2,65 faiz oranıyla taşıt kredisi kullanabilmektedir. Ziraat Bankası’nın uyguladığı faiz oranı, özel bankaların faiz oranlarıyla karşılaştırıldığında müşterilerin daha az maliyetle taşıt kredisi kullanabildikleri görülmektedir.

Ziraat Bankası müşterilerinin taşıt kredisi kullanımında bazı vade sürelerine uymaları gerekmektedir. Bu vade süreleri, bankalar tarafından belirlenmemekte, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) belirlediği kurallara göre belirlenmektedir. Bu kapsamda, müşteriler 48 ay vadeyle taşıt kredisi kullanabilmektedir.

Ziraat Bankası’nın taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerden genellikle kefil talep edilmemektedir. Bunun yerine, müşterinin satın alacağı otomobil banka lehine rehin olarak alınmaktadır. Bu sayede, kredi borcu bitmeden otomobilin habersizce satılması engellenmektedir.

**400 Bin TL Taşıt Kredisi Hesaplaması**

Ziraat Bankası’nın taşıt kredisi aylık faiz oranı yüzde 2,65 olarak açıklanmıştır. 48 ay vadeli 400 Bin TL taşıt kredisi kullanacak olanlar, bu bankaya aylık 17.155 TL taksit ödemesi yapacaklardır.

Kaynak: Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Aylık Taksit Açıklandı!

Ziraat Bankası'ndan Taşıt Kredisi: Yeni Taksit Düzenlemesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.