EkonomiGenelTürkiye

“Emeklilere 17.500 TL Ödeme Vakıfbank Tarafından Açıklandı, Son Başvuru Tarihi 30 Eylül!”

Emekli Maaş Promosyonu Kampanyaları Türkiye’de Yükseliyor!

Eylül Kampanyaları Geldi!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları Türkiye’de giderek daha fazla ilgi görmeye devam ediyor. Bankalar, emeklilere çeşitli ödemeler yaparak bu kampanyalar aracılığıyla rekabet ediyor. Sadece maaş promosyonu vermeyen bankalar, ek imkanlar ve ödemeler sunarak emeklilere daha fazla avantaj sağlıyor. Böylece, emeklilerin eline geçen toplam para, gelir durumlarına bağlı olarak önemli miktarlara ulaşabiliyor.

Vakıfbank’tan Yeni Kampanya!

Vakıfbank, emeklilere yönelik yeni bir kampanya duyurdu. Emekli maaş promosyonu kampanyası ile Vakıfbank, emeklilere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Eleştirilere neden olan asgari promosyon ödemeleri için telafi olarak, emeklilere düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı da sunuluyor. Böylece, emeklilerin eline geçen toplam para, maaşlarının neredeyse 2 katını aşabiliyor. Bu kapsamda, Eylül kampanyası oldukça dikkat çekiyor.

Vakıfbank’ın emeklilere ödediği maaş promosyonları şu şekildedir:

  • Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 3.000 TL promosyon ödemesi yapılır.
  • Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL promosyon ödemesi yapılır.
  • Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL promosyon ödemesi yapılır.
  • Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL promosyon ödemesi yapılır.

Vakıfbank’ın emeklilere sunulan bir diğer olanak ise 12.500 TL tutarında mini bir kredidir. İsteyen müşteriler, düşük faiz oranlarıyla bu krediyi kullanabilir. Hem maaş promosyonunu alan hem de ihtiyaç kredisini kullanan emeklilere toplamda 17.500 TL nakit para yatırılır. Kullanılan kredinin ödemesi ise, emeklinin maaşından otomatik olarak 3 yıllık promosyon sözleşme süresince kesilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.