EkonomiGenelTürkiye

Erdoğan ülkeye dönüyor

Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’daki Soçi şehrinden ablukasız hava aracıyla ayrıldı

Rusya Ziyareti Tamamlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in daveti üzerine Rusya’nın Soçi şehrine bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretini tamamlayan Erdoğan, Soçi Uluslararası Havalimanı’nda uğurlanarak “TUR” uçağıyla saat 17.50’de Türkiye’ye hareket etti.

Uğurlama Töreni

Soçi Uluslararası Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı birçok önemli isim uğurladı. Krasnodar Bölge Vali Yardımcısı Aleksandr Ruppel, Soçi Belediye Başkanı Aleksey Kopaygorodskiy, Rusya Dışişleri Bakanlığı Devlet Protokolü Genel Müdür Yardımcısı İgor Bogdaşev ve Türkiye Cumhuriyeti Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar başta olmak üzere diğer yetkililer, Erdoğan’ı uğurlayarak güvenli bir şekilde yolculuğuna başlamasını sağladılar.

Bakanlar da Ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Soçi’den ayrıldı.

Erdoğan ülkeye dönüyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.