EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank’tan Aracınız İçin 200 bin TL Taşıt Kredisi, 48 Ay Vadeli!

Vakıfbank 48 Ay Vadeli 200 Bin TL Taşıt Kredisi İmkanı Sunuyor!

Vakıfbank Taşıt Kredisi Detayları

Aracım yok diye üzülmeyin! Araç fiyatlarının artmasıyla birlikte birçok vatandaş, Vakıfbank’a başvurarak ulaşım ihtiyaçlarını karşılama fırsatı elde etti. Alanında uzman ekonomistler, yıl sonunda araç fiyatlarının daha da yükseleceği konusunda uyarılarda bulunuyor. Bu nedenle, birçok vatandaş hangi bankanın hangi faiz oranlarıyla araç kredisi sağladığını araştırıyor. Vakıfbank da yüzde kaç faiz oranıyla kredi imkanı sunduğunu açıkladı.

Vakıfbank’ın taşıt kredisi detaylarını resmi internet sitesinde paylaştığı bilgiler arasında vade sayısı ve faiz oranları da yer alıyor. Banka, 200 bin TL taşıt kredisi vereceğini duyurarak toplam faiz tutarının 201,393 TL olduğunu açıkladı. Ayrıca, 200 bin TL kredi için 1.000 TL masraf talep edileceği belirtildi.

Vakıfbank’ın taşıt kredisi detaylarında yer alan bilgilere göre, 200 bin TL kredi çeken vatandaşlar yüzde 2,54 faiz oranıyla karşılanacak. Bunun sonucunda vatandaşlar, aylık 8.362 TL ödeme yapmak durumunda kalacak. Kredi toplam ödeme tutarı ise 402 bin TL olacak. 200 bin TL’nin yıllık maliyet oranı ise yüzde 48,16 olarak hesaplandı.

Farklı Kampanyalara Göz Atın!

– İş Bankası, 2 milyon TL’ye kadar taşıt kredisi imkanı sunuyor.
– Halkbank, 400 bin TL 2. el araç kredisiyle ilgili aylık taksit ödemelerini açıkladı.

Nasıl Başvurabilirim?

Vakıfbank tarafından sağlanan taşıt kredisinden faydalanmak isteyen kişiler, bankaya şahsen başvuruda bulunabileceği gibi online başvuru seçeneklerinden de yararlanabilir. Yüksek kredi notuna sahip olanların bu krediden faydalanabileceği unutulmamalıdır.

Vakıfbank'tan Aracınız İçin 200 bin TL Taşıt Kredisi, 48 Ay Vadeli!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.