EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası: Başvuranlara 1.500 TL Geri Ödemesiz Hibe

**Ziraat Bankası’ndan Öğrencilere ve Öğretmenlere Özel iPad Kampanyası**

Ziraat Bankası, son kampanyasıyla öğretmen ve öğrencilere müjdeli bir haber veriyor. Troyestro.com ve Troy mağazalarından yapılacak 9.000 TL’lik iPad alımlarında, Bankkart ile ödeme yapan vatandaşlara geri ödemesiz 1.500 TL sunuluyor. Bu özel kampanya, Apple aksesuarları için kullanılabilecek bir hediye çeki olarak geçerli olacak. Kampanya 10 Eylül’e kadar sürdüğü için bu fırsattan faydalanmak isteyenlerin son tarihi kaçırmamaları önem taşıyor.

**Ziraat Bankası İle Öğretmen ve Öğrencilere Özel Avantajlar**

Ziraat Bankası, düzenlediği avantajlı fırsatlarla müşterilerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Bu sefer öğrenci ve öğretmenleri hedefleyen banka, Bankkart, Bankkart Genç, ve Bankkart Başak sahiplerine özel bir kampanya sunuyor. Ziraat Bankası, bu tarz kampanyalarıyla müşterilerine ekonomik avantajlar sağlamanın yanı sıra özellikle öğrenci ve eğitimcilerin bütçelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

**Apple Ürünlerine Talebi Artıran Kampanya**

Bu kampanya ile Ziraat Bankası, Apple ürünlerine olan talebi artırmayı ve öğrenciler ile öğretmenleri memnun etmeyi amaçlıyor. Bankkart sahibi vatandaşlar, 10 Eylül 2023 tarihine kadar bu özel kampanyadan faydalanabilirler. Banka, bu yeni kampanyanın detaylarını da kamuoyuyla paylaştı ve başvuru yöntemlerini özenle açıkladı. İşte bu kampanya hakkında merak edilenler…

**Başvuru İçin Bankkart Mobil veya SMS Yoluyla**

Katılım için Bankkart sahipleri, başvurularını Bankkart Mobil veya SMS yoluyla yapabilirler. SMS ile başvuru yapmak isteyenler “iPad” yazıp 4757’ye bir SMS göndermelidir. Her bir vatandaş, başvuru yaparak toplamda 1 adet indirim kuponu kazanabilir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

**Kazanılan İndirim Kodları**

Kazanılan indirim kodları, 4757’ye gönderilen SMS sonrasında bankada kayıtlı cep telefonuna SMS olarak iletilir. Bu indirim kodları, troyestro.com sitesinde veya Troy mağazalarında yapılacak ödemelerde kullanılabilir. Kampanyadan yalnızca kart sahibi vatandaşlar faydalanabilir. Ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi harcamalarına dahil edilmeyecektir. Bu kampanyadan yalnızca bir kez faydalanılabileceği unutulmamalıdır. Özellikle iPad almayı düşünen öğrenci ve öğretmenler için bu kampanya büyük bir fırsat sunuyor.

Ziraat Bankası: Başvuranlara 1.500 TL Geri Ödemesiz Hibe

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.