EkonomiGenelTürkiye

Akaryakıt fiyatlarında son dakika güncellemeleri! 9 Eylül 2023’te İstanbul, Ankara ve İzmir’de benzin ve mazot fiyatları hakkında tüm detaylar burada!

Benzin ve Motorin Fiyatları Hakkında Son Dakika Haberleri

Benzin ve motorin fiyatları, brent petrol ve dolar/TL kurundaki dalgalanmaların etkisiyle sürekli değişkenlik göstermektedir. OPEC+ liderlerinin arz kesintilerini 2023 sonuna kadar uzatma kararıyla petrol fiyatları dört yılı aşkın bir sürenin en uzun kazanç serisini tamamlamış ve düşüş yaşamıştır. Bu durum motorin fiyatlarına nasıl yansımıştır? Benzin ve motorin fiyatları için yeni zam veya indirimler söz konusu mu? İşte araç sahipleri tarafından yakından takip edilen akaryakıt fiyatları hakkındaki son dakika gelişmeleri ve 9 Eylül 2023 tarihinde İstanbul, Ankara ve İzmir’deki güncel akaryakıt fiyatları…

Benzin ve Motorin Fiyatlarında Güncel Durum

Motorin fiyatları ve benzin fiyatları, brent petrolün etkisi ve dolar/TL kuruna bağlı olarak belirlenmektedir. ABD ham petrolü, Ocak 2019’dan bu yana en uzun yükselişini gerçekleştirerek dokuz gün üst üste artış kaydettikten sonra varil başına 87 dolara düşmüştür. Bu yükseliş, Suudi Arabistan ve Rusya’nın dördüncü çeyrek boyunca ihracat kısıtlamalarını uzatma sözü vermesiyle gerçekleşmiştir. Petrolün canlanmasıyla birlikte, ABD ham petrol ticareti Kasım 2022’den bu yana en yüksek seviyesine yaklaşmıştır. Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan bu gelişmeler sonrasında zam veya indirim beklentileri ortaya çıkmıştır. Peki, benzin fiyatı ve motorin fiyatları için indirim veya zam haberleri gelmiş midir? İşte bugünkü benzin ve motorin fiyatları…

Mazot Fiyatı İçin İndirim veya Zam Beklenmiyor

Motorin fiyatları için şu an için yeni bir zam veya indirim beklenmemektedir.

Benzin Fiyatı İçin İndirim veya Zam Beklenmiyor

Benzin fiyatları için şu an için yeni bir zam veya indirim beklenmemektedir.

Akaryakıt Fiyatları Güncel Durumu

Mazot fiyatları ve benzin fiyatları konusunda güncel bilgilere ulaşmak isterseniz, İstanbul, Ankara ve İzmir’deki benzin fiyatı ve motorin fiyatları aşağıda listelenmiştir:

Motorin Fiyatları
– İstanbul Avrupa: 37,96 TL
– İstanbul Anadolu: 37,90 TL
– Ankara: 38,50 TL
– İzmir: 38,67 TL

Mazot fiyatlarında şu an için yeni bir zam veya indirim beklenmemektedir.

Benzin Fiyatı
– İstanbul: 36,87 TL
– İstanbul Anadolu: 36,82 TL
– Ankara: 37,44 TL
– İzmir: 37,54 TL

Benzin fiyatlarında şu an için yeni bir indirim veya zam beklenmemektedir.

Bu bilgiler 9 Eylül 2023 tarihi itibarıyla günceldir. Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikleri düzenli olarak takip etmek ve en güncel bilgilere ulaşmak için internet üzerinde yer alan güvenilir kaynakları kullanabilirsiniz.

Akaryakıt fiyatlarında son dakika güncellemeleri! 9 Eylül 2023'te İstanbul, Ankara ve İzmir'de benzin ve mazot fiyatları hakkında tüm detaylar burada!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.