EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Bahçeli Müstakil Köy Evleri: 27 bin TL peşinat, 7.708 TL taksitle!

**Babanız bile bunu bu fiyata satmaz! Ziraat Bankası’ndan 27 bin TL peşinatlı, 7.708 TL taksitle bahçeli müstakil köy evleri**

Ziraat Bankası, kamu bankaları arasında yer alan bir banka olarak kendisine ait olan taşınmazları kelepir fiyatlarla satışa çıkardı. Müstakil ev, apartman dairesi, köy evi, taş ev, arsa, tarla, meyve bahçesi, dükkan ve depo gibi farklı taşınmazları resmi internet sitesi üzerinden ilan yayımlayarak satışa sunan Ziraat Bankası, TOKİ’ye meydan okuyan kaçmaz fiyatlar sunuyor. Konut almak için yeterli nakit birikimi olmayan kişilere 120 ay taksitle konut kredisi desteği de sağlayan Ziraat Bankası, Eylül ayının yeni konut kampanyası fırsatlarını duyurdu.

**ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK MÜSTAKİL EV İLANLARI**

Ziraat Bankası, satılık gayrimenkuller arasında yer alan bahçeli müstakil ev ve köy evleri ilanlarını Eylül ayında yeni başvurulara açtı. Bankaya devredilen taşınmazlar için yayımlanan ilanlarda, müstakil ev satışında sunulan fiyat dikkat çekiyor.

Kahramanmaraş’ta bulunan müstakil evin satış fiyatı 270 bin TL olarak ilan edildi. Bu konut için banka, 120 aya kadar vadeli konut satışı yapmayı taahhüt ediyor. Konutu satın almak isteyen kişiler, nakit ödeme yapabilecekleri gibi, yüzde 10 konut kredisi peşinatı ödedikten sonra kalan tutar için 120 aya kadar vadeli konut kredisi çekebiliyor. Taksitli ödemeler için en uzun vade seçeneği ise 10 sene olarak uygulanıyor.

**ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK GAYRİMENKULLER NASIL ALINIR?**

Satışa sunulan konutu kredi desteği ile satın alan kişiler, 27 bin TL peşinat ödedikten sonra aylık 7.708 TL taksit ödeyebiliyor. Ziraat Bankası, tüm satılık gayrimenkul ilanlarını resmi sitesi olan Ziraat Bankası İntengo adresinde yayımlamaktadır.

Konutlara başvurmak için öncelikle Ziraat Bankası şubelerinden teminat tutarının yatırılması ve internet sitesine giriş şifresinin alınması gerekmektedir. Daha sonra teklif verilerek konut satın alma işlemi gerçekleştirilebilir.

Ziraat Bankası'ndan Bahçeli Müstakil Köy Evleri: 27 bin TL peşinat, 7.708 TL taksitle!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.