EkonomiGenelTürkiye

Milyonların Baktığı Başlıyor: Ödemeler Harekete Geçiyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı’ndan ödemeler bugün başlıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını belirtti.

Programın başlangıcından bu yana sağlanan destek tutarının 48,1 milyar TL’yi aştığını ifade eden Bakan Göktaş, “Sosyal refah paylaşımını önde tutan bakış açısıyla, arz odaklı güçlü sosyal yardım sistemini kararlı ve etkin bir şekilde yürütüyoruz. Büyüyen ve gelişen Türkiye’mizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz” dedi.

Türkiye Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi hanelere destek sağlanıyor

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere destek verdiklerini belirterek, “İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemeleri bugün hesaplara yatırıyoruz. Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay 4,3 milyar TL destek vereceğiz” şeklinde konuştu.

Ekim 2022’de Çocuk Desteği ve Elektrik Tüketim Desteği’nin Türkiye Aile Destek Programı’na eklendiğini hatırlatan Bakan Göktaş, şunları söyledi:

“Destekten yararlanan hanelerimize çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri için aylık ödemeler yapıyoruz. Çocuk desteği kapsamında hanelerimize ilave destek sağlamaktayız. Ayrıca Elektrik Tüketim Desteği ile de hanelerimize ödeme yapmaktayız.”

Milyonların Baktığı Başlıyor: Ödemeler Harekete Geçiyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.