EkonomiGenelTürkiye

Karakaya Belediyesi İş Başvurusu – 8-11 Derece Personel Alımı

Muhasebeci Alımı ve Memur Alımı

Tokat Belediyesine bağlı Karakaya Belediye Başkanlığı tarafından ilk defa atanmak üzere personel alımı ilanı yayımlandı. GİH hizmet sınıfında 8. ve 11. kadroda istihdam edilmek üzere 1 memur alımı ve 1 muhasebeci alımı gerçekleşecektir. Şartları sağlayan bay ve bayan adaylardan başvuruların kabul edileceği açıklanmıştır. Kamupersonelialim.com ekibi olarak gerekli şartlar sağlandı.

Belediye İşçi Alımı Eğitim Şartları Verildi

Memur alımı: Lise veya dengi okullardan mezun olmanız gerekmektedir.

Eğitmen alımı: Muhasebe Denetim, Muhasebe ve Finansman veya Maliye bölümlerinden birinden lisans düzeyinde eğitim almış olmanız gerekmektedir.

KPSS Puanı: Lise mezunu adaylar P-94, lisans mezunu adaylar ise P-3 puan türünde 60 taban puan almış olmalıdır.

Personel Alımı İlanına Başvuruların Alınma Şekli

Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan müracaat kılavuzuna göre başvurular 25 Ekim 2023 tarihi itibariyle başlayacak ve 27 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular, Belediyenin Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılabilecektir. Başvurular sadece belirtilen tarihlerde (08:00 ve 17:00 saatleri arasında) kabul edilecektir.

Başvuru adresi: Karayaka Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü, Karayaka/Hürmüzlü Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No:9 Erbaa/TOKAT.

Elektronik başvuru yapmak isteyen adaylar, müracaat belgelerini [email protected] mail adresine göndererek yapabilirler. Müracaat belgeleri için kılavuzu incelemeniz gerekmektedir. (Kılavuz haberin sonunda verilmiştir.)

İşe Alım Süreci

KPSS puan sıralamasına göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere sözlü sınava katılacak olan adaylar belirlenecek ve sonuçlar 3 Ekim 2023 tarihinde Belediyenin internet sitesinden ilan edilecektir. Sözlü sınav ise 10 Ekim 2023 tarihinde saat 09:00’da gerçekleştirilecek ve işe alınacak personeller belirlenecektir. Tokat iş ilanları olarak sunulmuştur.

Karakaya Belediyesi İş Başvurusu - 8-11 Derece Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.