EkonomiGenelTürkiye

Asgari ücretlinin tek başvuruyla 10.000 TL trink parası alma fırsatı

Asgari Ücretlilere Tek Başvuru ile 10.000 TL Kredi! Ziraat Bankası, Akbank, TEB, Halkbank, Garanti, Denizbank

Asgari ücretlilere yönelik 6 bankadan müjdeli haber!

Asgari ücretli çalışanlara özel düzenlenen kredi kampanyası ile, maaş bordrosu gösteren çalışanlara nakit para desteği sağlanacak. Bankalar tarafından duyurulan destek paketinde, üst limit 10 bin TL olarak belirlendi ve kredi vadesi 36 ay olarak açıklandı. İşte bu kampanyaların detayları ve aylık taksit tutarları.

Ziraat Bankası Güncel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı!

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi paketinde, aylık faiz oranı yüzde 3,44 olarak belirlendi. 10 bin TL ihtiyaç kredisi için aylık taksit tutarı ise 563,95 TL olarak hesaplandı. Kredi başvurusu yapmak isteyenler, Ziraat Bankası şubeleri, internet sitesi ve mobil şube uygulaması üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Halkbank Hızlı Kredi Paketinde Güncel Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Halkbank ihtiyaç kredisi paketinde aylık faiz oranı yüzde 3,49 olarak belirlendi. Kredi başvurusu yapmak isteyen kişilere banka, 36 aya kadar vadeli nakit para desteği sağlayacak.

36 ay vadeli 10 bin TL kredi çeken kişilerin aylık taksit tutarı 568,85 TL olarak belirlendi ve toplam kredi ödemesi 20 bin 478,60 TL olacak.

TEB, Denizbank, Akbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Yüzde Kaç? Hangi Bankada En Uygun Kredi Bulunur?

TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 2,99 olarak uygulanırken, Denizbank’ın ihtiyaç kredisi paketinde yüzde 4,1 faiz oranı bulunmaktadır. Akbank ise ihtiyaç kredisi faiz oranını yüzde 3,44 olarak açıklamıştır.

En uygun ihtiyaç kredisi veren banka ise QNB Finansbank olarak öne çıkmaktadır. Bu banka yüzde 2,59 oranını uygulamaktadır. 36 ay vadeli 10 bin TL kredi alan bir kişi, bu bankadan aylık 483 TL taksit ödeyebilir.

Ekonomiye İlişkin Diğer Haberler:

– Ehliyet almak isteyenler dikkat! Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile yaş sınırı düştü.
– Uşak, Ankara, İstanbul, Denizli, Manisa gibi 23 ilde yeni fırsat treni! TOKİ’den hiç evi olmayanlara 3+1 daireler 4.053 TL taksitle!
– DARPHANE, 5, 25, 50 kuruş ve 1 TL madeni paralar için kararını verdi. SİL BAŞTAN değişti… 5 ve 10 Lira madeni paralar çıkacak mı?

Yukarıda belirtilen oranlar içerisinde en uygun ihtiyaç kredisini sunan banka ise QNB Finansbank’tır. Bu banka yüzde 2,59 faiz oranıyla birinci sıradadır. 36 ay vadeli 10 bin TL kredi çekildiğinde aylık 483 TL taksit ödenmektedir.

Asgari ücretlinin tek başvuruyla 10.000 TL trink parası alma fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.