EkonomiGenelTürkiye

Son Dakika: Fiat’tan 548.900 TL’ye Sıfır Araba İmkanı! Özel Kampanya Fırsatı

Fiat Fiorino Combi: En Uygun Fiyatlı Sıfır Araba!

Fiat’ın Özel Teklifi

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil almak isteyenler genellikle yüksek fiyatlarla karşılaşmaktadır. Bu da birçok kişinin araç alımını erteleme yoluna gitmesine neden olmaktadır. Ancak, bazı otomobil firmaları bu duruma çözüm bulmaya çalışmaktadır. Bu firmalardan biri de Fiat’tır.

Fiat, özel bir teklif sunarak sıfır araç almak isteyenleri heyecanlandırmıştır. Klasik binek otomobiller yerine müşterilere ticari araç sınıfında olan ve günlük otomobil kullanımı ihtiyacını da karşılayabilen Fiat Fiorino önerilmektedir. Üstelik, bu araç için müşterilere 15.000 TL indirim yapılmaktadır. Bu cazip teklif, araç almak isteyenler tarafından kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak değerlendirilmektedir.

Kampanya Fiyatı

Fiat Fiorino Combi modeli için firma, sıfır kilometre araç almak isteyenlere özel bir fiyat açıklamıştır. Benzinli motor seçeneğinde, aracın fiyatı 563.900 TL olarak belirlenmiştir. Ancak, firma Eylül ayında Fiat Fiorino Combi almak isteyenlere 15.000 TL ek indirim uygulamaktadır. Bu sayede, aracın satış fiyatı 548.900 TL’ye düşmektedir. Bu da sıfır araç almanın en kolay yoludur.

Piyasada Daha Uygun Fiyatlı Yok!

Fiat Fiorino Combi, Eylül 2023 dönemi için piyasadaki en düşük fiyatlı sıfır arabadır. Bu araçtan daha uygun fiyata sıfır araç bulmak mümkün değildir. Ayrıca, bu aracın yerli üretim olması firma için ciddi bir avantaj sağlamaktadır. Yerli üretim araçlarda firmalar, fiyat konusunda daha esnek olabilmektedirler.

Son Dakika: Fiat'tan 548.900 TL'ye Sıfır Araba İmkanı! Özel Kampanya Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.