EkonomiGenelTürkiye

Migros’tan Son Dakika İndirim: Ayçiçek Yağı 73.50 TL’den Satışa Çıktı!

Migros, Büyük İndirimlerle Ayçiçek Yağı Sunuyor

Migros, müşterilerinin ekonomik olarak ayçiçek yağına erişebilmelerini sağlamak için büyük bir indirime imza attı. Sofralarımıza daha uygun fiyatlarla ayçiçek yağı girmesi için Migros, Ayçiçek Yağı İndirimi’ni duyurdu. Bu hafta sonu, ayçiçek yağı sofralarımızı süsleyecek ve raflardaki stoklar hızla tükenecektir. Ancak acele etmeniz gerekebilir, duyanlar hemen markete gitmekte ve ürünler tükenmektedir.

Migros, İndirim Savaşına Katılıyor

Migros, popüler Migros Sanal Market indirimlerinin ardından bu indirimleri fiziki marketlerine de taşıyarak zincir marketler arasındaki rekabete dahil oldu. Bu rekabetten en çok kazanan ise müşteriler oldu. Migros, bu sefer ayçiçek yağı ihtiyacı olanlar için dev bir indirim gerçekleştirdi. Migros kendi ayçiçek yağı markası ve diğer markalardaki ayçiçek yağları için kampanya fiyatlarını açıkladı. Artık 2 litrelik ayçiçek yağı Migros’ta sadece 70 TL’ye kadar düşmektedir.

Migros Marketlerinden yapılan bu görülmemiş ayçiçek yağı indirimi duyurusu, ayçiçek yağının son dönemde en çok zam alan ürünlerden biri olduğu döneme denk geldi. Müşteriler, bu müjdeli haberi duyar duymaz pazar sabahına umutla uyandı ve hemen Migros’a koşarak ayçiçek yağı stoklarını oluşturmaya başladılar! Peki, Migros’taki ayçiçek yağı fiyatları ne kadar?

Migros’ta Ayçiçek Yağı Fiyatları

  • Migros Ayçiçek Yağı 2 Litre – 73.50 TL
  • Migros Ayçiçek Yağı 5 Litre – 158.90 TL
  • Migros Ayçiçek Yağı 1 Litre – 39.50 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 5 Litre – 199.90 TL
  • Komili Ayçiçek Yağı 5 Litre – 199.90 TL
  • Kırlangıç Ayçiçek Yağı 5 Litre – 198.90 TL

Migros'tan Son Dakika İndirim: Ayçiçek Yağı 73.50 TL'den Satışa Çıktı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.