EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Para Akıyor! Banka Hesabını Açana 1.250 TL Hediye!

**Ziraat Bankası Müşterilerine 1250 TL Para Dağıtıyor! Başvurunuzu Hemen Yapın!**

Ziraat Bankası, müşteri potansiyelini artırmak amacıyla düzenlediği yeni kampanyalarla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Son duyurusunda, başvuru yapan herkese 1250 TL para vereceğini açıkladı. Bu ödemeden faydalanmak isteyenler, başvurularını hemen yaparak bu fırsatı değerlendirebilirler.

**Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Özel Ek Para Fırsatı!**

Ziraat Bankası, kredi kartı veya banka kartı özelliğine sahip olan müşterilerine özel bir kampanya düzenlemiştir. Banka, TATİLSEPETİ üzerinden yapacakları alışverişlere ek para ödemesi yapacağını duyurmuştur. Müşteriler, tek seferlik olarak yapılan 10.000 TL ile 20.000 TL arasındaki alışverişlerde 500 lira bankart lira, 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1250 lira bankart lira hediyesi kazanacaktır. Bu kampanya için son katılım tarihi olarak 30 Eylül 2023 belirlenmiştir. Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey bir SMS göndermek.

**SMS İle Kampanyaya Hemen Başvurun!**

Ziraat Bankası’nın bu kampanyasına katılmak isteyenler, banka mobil uygulaması, bankart.com.tr veya SMS üzerinden başvuru yapabilirler. Kampanyaya katılmak için “TATİLSEPETİ” yazıp 47 57’ye SMS göndermek yeterlidir. Bu şekilde başvurunuz kabul edilecektir.

Ziraat Bankası'ndan Para Akıyor! Banka Hesabını Açana 1.250 TL Hediye!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.