EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Geceyarısı Sürprizi: Hesabı Olanlara 1.250 TL Hediye

Ziraat Bankası müşterilerine özel kampanya! Nasıl yararlanabilirsiniz?

Ziraat Bankası Hesabı Olana Resmen Para Dağıtıyor…

Ziraat Bankası, müşteri potansiyelini artırmak için düzenlediği yeni kampanya ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Kampanya dahilinde yapılan başvuruları takiben 1250 TL para vereceğini duyurdu. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler hemen başvurularını yaparak bu ödemeden faydalanabilirler.

Müşterilerine Özel Promosyon Fırsatı!

Ziraat Bankası, kredi kartı veya banka kartı kullanarak TATİLSEPETİ üzerinden yapılacak alışverişlerde ekstra para ödeyeceğini açıkladı. Bankanın müşterileri tek seferlik ve 10.000 TL ile 20.000 TL arasında peşin veya taksitle alışveriş yaptıklarında 500 TL bankart lira hediye kazanırken, 20.000 TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında ise 1250 TL bankart lira hediye kazanacaklar. Bu özel kampanyanın son başvuru tarihi ise 30 Eylül 2023 olarak belirlendi. Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken bir SMS göndermek.

Nasıl Başvuru Yapabilirsiniz?

Ziraat Bankası müşterileri, bu kampanyaya başvurmak için banka mobil uygulaması, bankart.com.tr veya SMS ile başvurularını yapabilirler. SMS ile kampanyaya katılmak isteyenler TATİLSEPETİ yazıp 47 57 numarasına SMS göndermeleri yeterli olacaktır. Kampanya başvuruları bu şekilde geçerli sayılacaktır.

Ziraat Bankası'ndan Geceyarısı Sürprizi: Hesabı Olanlara 1.250 TL Hediye

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.