EkonomiGenelTürkiye

Adalet Bakanlığının CTE 626 Kamu Personel Alımı Duyurusu

Adalet Bakanlığı İş İlanları

Adalet Bakanlığı İş İlanları

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), kendi bünyesinde işe almak için 626 kamu personeli alımı yapmıştır. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, sözlü sınav sonuçları açıklandı. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, başarılı olan adaylardan istenen belgeler ve detaylar hakkında bilgi veriyoruz.

Kamu Memur Alımı Kontenjan ve Unvan Bilgisi

Kurum bünyesinde çalışmak üzere; 463 psikolog, 78 sosyal çalışmacı, 3 fizyoterapist, 60 öğretmen, 5 diyetisyen, 2 veteriner hekim, 4 gıda mühendisi, 2 inşaat mühendisi, 2 makine mühendisi ve 4 ziraat mühendisi alınacaktır. Toplamda 626 personel alımına, 23 bin 265 aday başvuruda bulunmuştur.

Aday başvuruları incelendiğinde, her pozisyon için 2023 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda P – 3 puan türünde, puan üstünlüğüne göre en yüksek puandan başlayarak ilan edilen kontenjan sayısının 3 katı kadar adayın sözlü sınava katılma hakkı elde ettiği belirlendi. Bu bağlamda, 626 kamu personel alımı için 1.880 aday sözlü sınava katılmıştır.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı

3 Temmuz 2023 ile 5 Eylül 2023 tarihleri arasında kurum tarafından sözlü sınavlar, sınava katılmaya hak kazanan adaylar için tamamlanmıştır. Adaylar, 27 Eylül 2023 tarihinden itibaren kurumun resmi internet sitesi üzerinden sınav sonuçlarına ve detaylarına ulaşabileceklerdir.

Başarılı olan adayların, 11 Ekim 2023 tarihine kadar istenilen belgeleri şahsen veya posta yoluyla Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir. Genel Müdürlük adresi şu şekildedir: Hacı Bayram Mahallesi Agâh Efendi Caddesi No:12/1 Altındağ/ANKARA.

Sonuç sorgulama ekranına ulaşmak ve detaylı bilgi edinmek için tıklayınız.

Adalet Bakanlığının CTE 626 Kamu Personel Alımı Duyurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.