EkonomiGenelTürkiye

SSK, BAĞKUR ve EYT Emeklilerine SGK’dan Beklenen Müjde: En Az 14 Bin TL Ek Ödeme

SGK Emeklilere Yeni Promosyon Müjdesi Veriyor! En Düşük 14 Bin TL Ek Ödeme İmkanı – Emekli maaşlarına zam beklentisi artarken, SGK’nın emeklilere yeni promosyon rakamları sunacağı ortaya çıktı.

SSK, BAĞKUR ve EYT Emeklileri Aynı Promosyondan Yararlanacak

Meclisin açılmasına sayılı günler kala, emeklilerin gözü kulağı hükümetin vereceği zam müjdesindeydi. Yeni rakamlar şimdiden ortaya çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz dönemde emekli maaşları için promosyon düzenlemesi yapılmış, SGK tarafından ödenen promosyon rakamları güncellenmişti. Bu düzenleme ile SSK, BAĞKUR ve EYT emeklileri aynı promosyon hakkına sahip oldu.

Yeni Cumhurbaşkanı Jestinden Promosyon Müjdesi

TBMM’nin açılması için geri sayım başladığı şu günlerde, emekliler meclisin açılmasının ardından ek zam taleplerini dile getirdi. Temmuz ayında yapılan yüzde 25 zamın bile, kök maaş hesaplaması nedeniyle en düşük emekli aylığının 7.500 TL seviyesinde kaldığı büyük tepki çekti. Bu süreçte emeklilere ek zam sözü verildi.

Yeni Promosyon Rakamları

Otomobil fiyatlarında normalleşme sinyalleri gelirken, emeklilerin beklediği promosyon rakamları da güncellendi. Yeni rakamlar şu şekildedir:

– 3.500 TL’ye kadar olanlara, 3 yıl için toplam 3.000 TL

– 3.500 TL – 7.500 TL arasında olanlara, 3 yıl için toplam 3.500 TL

– 7.500 TL – 10.000 TL arasında olanlara, 3 yıl için toplam 4.500 TL

– 10.000 TL ve üzeri olanlara, 3 yıl için toplam 5.000 TL

En Yüksek Promosyon Ne Kadar Olacak?

Emekli maaşlarındaki zam beklentisiyle birlikte, SGK tarafından ödenen promosyon rakamlarının da güncelleneceği belirtiliyor. İddialara göre, rakam 14 bin TL seviyesine kadar çıkacak. Bu durumda, özel bankaların da devreye gireceği ve rakamın daha da yükselebileceği ifade ediliyor. Emekliler, hem ek zam hem de promosyon tutarlarında artış talep ediyor.

SSK, BAĞKUR ve EYT Emeklilerine SGK'dan Beklenen Müjde: En Az 14 Bin TL Ek Ödeme

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.