EkonomiGenelTürkiye

Tüp Fiyatlarında İndirim! İpragaz Aygaz Milangaz Güncel Liste

TÜP FİYATLARI ŞAŞIRTAN İNDİRİMLE 105 TL AZALDI! İpragaz Aygaz Milangaz Güncel TÜP FİYATLARI Listesi – Türkiye’nin Karadeniz arama bölgesinde doğalgaz keşifi yapmasıyla birlikte, milyonlarca kişi rahat bir nefes aldı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bedava doğalgaz müjdesi verildi.

Bedava Doğalgaz Müjdesi

Bedava doğalgaz müjdesi büyük bir sevinçle karşılandı. Vatandaşların mutfak tüketimini karşılamak için devlet, doğalgaz faturasına 12 ay boyunca 25 m3 destek vereceğini ifade etti. Bu müjde evinde doğalgaz olanları sevindirirken, tüp kullananlar ise gelen zamlardan mağdur oldu.

TÜP FİYATLARINA YENİ İNDİRİM MÜJDESİ!

Dolar kurunun ve uluslararası piyasada zam üstüne zam yaşanan spot doğalgaz fiyatları sonucunda tüp fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Ancak, tüp fiyatlarına yeni bir indirim müjdesi duyuruldu.

Önceki zam dalgasının ardından büyük mutfak tüpü fiyatı 550 TL seviyesine ulaşmıştı. İpragaz tarafından yapılan kampanya ile tüp fiyatı rekor bir indirime tabi tutuldu.

İpragaz uygulaması üzerinden sipariş veren kişilere yönelik olarak büyük tüp fiyatı 445 TL seviyesine çekildi. Bu sayede 105 TL’lik bir indirim gerçekleşti.

İPRAGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI LİSTESİ EYLÜL 2023

  • İpragaz 2 kg Gri Piknik Tüpü: 104,00 TL
  • İpragaz 12 kg Ev Tüpü: 445,00 TL
  • İpragaz 24 kg Ticari Tüp: 1.055,00 TL
  • İpragaz 45 kg Sanayi Tüpü: 1.980,00 TL
  • İpragaz 45 kg Propan Tüpü: 2.133,00 TL

İpragaz tarafından yapılan açıklamada, “Turkcell Bizce uygulaması kullanıcıları 3 Ekim 2023 saat 23:59’a kadar 12 kg’lık ev tüplerini 445 TL’ye alıyor. Size en yakın İpragaz bayisine ulaşıp kampanyadan yararlanmak için siteden bilgi alabilirsiniz” ifadeleri yer aldı.

Tüp Fiyatlarında İndirim! İpragaz Aygaz Milangaz Güncel Liste

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.