EkonomiGenelTürkiye

“Ziraat Bankası’ndan Tapusu Olanlara Müjde: 125 Bin TL Trink Parayı Cebine Koy!”

Ziraat Bankası’ndan Tapusu Olanlara Özel İpotekli İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Ekonomide yaşanan dalgalanmalar ve yüksek faiz oranları vatandaşların ekonomik durumunu olumsuz etkilemeye devam ederken, Ziraat Bankası tarafından tapusu olan vatandaşlara müjdeli bir haber verildi. Nakit sıkıntısı çeken milyonlarca tapu sahibi için yapılan açıklamada, Ziraat Bankası aracılığıyla yapılacak olan destek ödemesi duyuruldu. Böylece vatandaşlar ay sonunu getirmekte yaşadıkları zorluklara çözüm bulabilecekler.

Ziraat Bankası’ndan Tapusu Olanlara İpotekli İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Son dönemlerde bankalardan kredi çekmek zorlaşmış, özellikle yüksek tutarlı kredilerde sorunlar yaşanmaktaydı. Bu durumu göz önünde bulunduran Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi talebinde bulunan müşterilerine kolaylık sağlama kararı aldı. Ziraat Bankası tarafından yapılan resmi açıklama ile “Yüksek Tutarlı İhtiyaçlarınıza Uzun Vade, Düşük Tutarlı Ödeme!” fırsatı sunuldu. İpotekli bireysel finansman kredisine başvurarak uzun vadeli ödeme seçeneklerinden faydalanabilecek olan vatandaşlar, kredi ödemelerinde güçlük çekmeyecekler.

Azami Kredi Limiti ve Vade İmkanları

Ziraat Bankası tarafından kullandırılabilecek azami kredi limitleri şu şekildedir:

– Konut için ekspertiz değerinin %80’i,
– İş yeri için ekspertiz değerinin %75’i,
– İmarlı arsa için ise %50’si.

Krediler için vade imkanları ise şu şekildedir:

– 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar vade,
– 50.001 TL’den 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar vade,
– 100.001 TL ve üzeri krediler için ise 12 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır.

Kredi başvurularında gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir ve şubeler tarafından ek teminat talep edilebilir. Ziraat Bankası, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri sunmaktadır.

İpotekli ihtiyaç kredisi başvurusu için tapunuzla birlikte en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurabilirsiniz. Tapunuzu teminat göstererek kolay bir şekilde kredi çekme avantajını yaşayabilirsiniz.

Kaynaklar:
– [AYM ek MTV iptal kararı AÇIKLANDI! Ek MTV ödenmezse ne olur, ödemeyene haciz gelir mi ödenmeden satış yapılır mı?](kaynak_bağlantısı)
– [DİKKAT SÜRESİ VAR! Hemen kontrol e-Devlet’te birikmiş para sorgulama açıldı bir tıkla PARA İADESİ hesaba akacak](kaynak_bağlantısı)
– [Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Detaylar açıklandı, milyonlarca kişi yararlanabilecek](kaynak_bağlantısı)

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.