EkonomiGenelTürkiye

Okula giden çocuklar için Ziraat Bankası’ndan beklenen destek, başvuruları 15 gün içinde kapıyor!

Çocuğu Okula Giden Ailelere Ziraat Bankası’ndan 250 TL Destek Müjdesi!

Ailelerin bu sene artan okul masrafları karşısında, çocuğu okula gidenlere devlet destekleri de artış gösterdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın kırtasiye yardımının yanı sıra, Ziraat Bankası da bir destek müjdesiyle ailelere yardım eli uzattı.

Ziraat Bankası, Çocuğu Okula Giden Ailelere 250 TL Para İadesi Yapacak!

Türkiye’nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası, müşterilerine bir kez daha destek elini uzattı ve para iadesi kampanyasını hatırlattı. Çocuğu okula giden ailelerin bütçesini zorlayacak olan harcamalar karşısında, Ziraat Bankası Bankkart kullanıcılarına 250 TL para iadesi fırsatı sunacak.

Kampanya kapsamında, 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında 750 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 50 TL para puanı yüklenerek toplamda 250 TL para iadesi yapılacaktır. Kampanyaya katılmak için yapılması gerekenler ise şu şekildedir:

Bankkart Com Tr veya Bankkart Mobil Uygulaması ile Başvuru Yapılmalıdır

Kampanyaya katılmak için başvurulması gereken platformlar, Bankkart Com Tr veya Bankkart Mobil Uygulaması’dır. Ayrıca, “OKUL” yazıp 4757’ye SMS göndermek de başvuru için kullanılabilir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

750 TL ve Üzeri Alışverişlerde 50 TL Para Puanı Yüklenecektir

Bankkart sahipleri, Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinde yapacakları 750 TL ve üzeri alışverişlerinde, tek seferde 50 TL para puanı kazanacaklardır. Toplamda 250 TL Bankkart Lira elde edebileceklerdir.

Bankkart İşlemleri Bankkart POS’undan Yapılmalıdır

Bankkart Liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS’undan gerçekleştirilen işlemlerde kazanılabilir. Sadece e-ticaret hizmeti sunan işyerleri kampanyaya dahil edilmeyecektir. Aynı gün aynı işyerinde yapılan harcamaların sadece ilki, kampanyaya dahil edilecektir. Kazanılan Bankkart Liralar, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir.

Kampanyaya Katılım Sağlanmalı ve İşlemler Bankkart ile Gerçekleştirilmelidir

Bankkart Lira kazanabilmek için öncelikle kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Alışveriş tutarı hesaplanırken, Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özellikleri de dikkate alınacaktır. Kampanya kapsamında verilen Bankkart Liralar, peşin veya taksitli işlemlerde kullanılabilir.

Aileler, yukarıdaki şartları yerine getirdiklerinde, yapacakları harcamalar sonrasında toplamda 250 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanma fırsatını elde edeceklerdir.

Okula giden çocuklar için Ziraat Bankası'ndan beklenen destek, başvuruları 15 gün içinde kapıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.