EkonomiGenelTürkiye

“69 TL Fiyatlara Zam Geldi: Yeni Zamlarımızla Hayırlı Olsun!”

Netflix Zam Yaptı: Abonelik Fiyatları Nasıl Etkilenecek?

Netflix Temel Plan Paketi

Yakın zamanda abonelik fiyatlarını artırmasıyla dikkatleri üzerine çeken Netflix, şimdi fiyatlarını yeniden güncellediğini duyurdu. Güncellemeye göre, en çok tercih edilen temel plan paketinin fiyatı 63,99 TL’den 99,99 TL’ye yükseltildi. Bu zam kararı, kullanıcılar arasında sosyal medyada tepki yarattı.

Standart Paket Ücreti

Aynı anda iki ekranın açık kalmasına izin veren standart paketin ücreti ise 97,99 TL’den 149,99 TL’ye çıktı.

Özel Plan, aynı anda dört ekranı kullanma imkanı sunan bir seçenektir. Bu paketin fiyatı ise 130,99 TL’den 199,99 TL’ye yükseltildi. Fiyatlarda bu kadar büyük bir artışın yapılması, kullanıcıların tepkisine neden oldu.

Resmi Bilgilendirme

Netflix, zam kararını duyururken kullanıcılarını da bilgilendirmeyi ihmal etmedi. Yeni üyeler için bu fiyatların geçerli olacağını, mevcut üyelerin ise zamın aşamalı bir şekilde uygulanacağını belirtti. Ayrıca, “Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmadıkça üyelik ücretlerinde değişiklik yapılmayacak. Plan değişikliği yapmayan üyelere, ücretlerinde değişiklik yapılacağına dair bilgilendirme yapmak için değişiklik yapılmasından 30 gün önce bir e-posta göndereceğiz” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler:

Netflix, ocak ayında paket fiyatlarını güncellediği bir zam daha yapmıştı. Aynı evde yaşamayan, ancak aynı paketi kullanan kişilerden ekstra bir ücret alınması uygulaması birçok ülkede hayata geçti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.