EkonomiGenelTürkiye

T.C Kimlik Numaranıza Bağlı Olarak 9.800 TL Ödeme! Detaylar Burada

**Acil İhtiyaç Kredisi – Denizbank ve Yapı Kredi Bankası’ndan Dev Destek**

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası Hızlı İşlem Garantisi

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talebi üzerine, acil ihtiyaç kredisi kampanyaları oluşturdu. Acil maddi desteğe ihtiyacı olanlara kolaylıkla başvuru yapabilecekleri ve 9.800 TL’ye kadar çekebilecekleri kredi fırsatı sunuldu. 36 ay vadeli ödemelerle finansal destek sağlanacak ve sizi rahatlatacak.

Kolay Başvuru İmkanı İle Denizbank ve Yapı Kredi

Hem Denizbank hem de Yapı Kredi Bankası, hızlı bir şekilde harekete geçti. Kredi başvuruları, SMS ve internet bankacılığı üzerinden kabul edilecektir. Başvuru yapanlar, kimlik numaraları aracılığıyla başvurularının hızlı bir şekilde onaylanıp onaylanmadığını öğrenebilecekler. Başvurunuz onaylandıktan sonra, hesabınıza 9.800 TL nakit ücret yatırılacaktır.

Denizbank aracılığıyla başvuru yapmak isteyenler, “kredim” yazarak bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını 32 80’e göndererek başvurularını tamamlayabilecekler. Yapı Kredi Bankası’na başvurmak isteyenler ise “bireysel” yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını ve aylık gelirlerini yazıp 44 11’e göndermeleri gerekmektedir. Başvurunuzun ardından kısa bir süre içinde onay veya ret cevabını alacaksınız. Onay aldıktan sonra, banka şubesinden veya hesabınıza yatan ücreti EFT veya havale yöntemiyle hemen kullanmaya başlayabileceksiniz.

Finansal Sıkıntılarınıza Dev Destek

Finansal sıkıntı yaşayanlara ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına özel olarak düzenlenen bu kredi kampanyası, hızlı ve kolay başvuru imkanı sunmaktadır. Kredinizin sonucuyla birlikte ödemeler aynı gün hesabınıza yatacaktır.

T.C Kimlik Numaranıza Bağlı Olarak 9.800 TL Ödeme! Detaylar Burada

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.