EkonomiGenelTürkiye

Sabiha Gökçen Havalimanı Ekim 2023’te Personel Alımı İlanı!

Havaalanı İş İlanları Duyurusu

Sabiha Gökçen Havaalanı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 2 personel alımı yapacağını duyurdu. Alımların muhasebe meslek elemanı ve ön muhasebeci kadrolarında gerçekleşeceğini açıklayan kurum, tam zamanlı istihdam sağlanacağını belirtti. İkamet şartı olmadan, 81 vilayette yaşayan ve kurum tarafından istenen kriterleri karşılayan adaylardan başvuruların kabul edileceği bildirildi. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın gerekli olan detayları sunuyoruz.

Personel Alımı İş İlanı Kriterleri

00007861747 İŞKUR iş ilan numarasıyla; 1 muhasebe meslek elemanı alımı ilanı: En az lise veya dengi okullardan mezun olmuş olan adaylardan yapılacak olan alımda, ilanın yayın tarihi itibariyle 25 yaşından büyük ve 41 yaşından küçük olmanız gerekmektedir.

Adayların ileri seviyede mikro, excel ve word kullanabiliyor olmaları istenmektedir. İşe alınacak olan personel, genel muhasebe unvanında personel giriş ve çıkışlarını kontrol etmek üzere işe alınacaktır. Alanında en az 5 yıl tecrübe kazanmış olan adaylardan yalnızca erkek adayların başvurularının kabul edileceği açıklanmıştır.

Tam zamanlı istihdam sağlanacaktır. Ayrıca erkek adayların askerlik görevini fiilen yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.

00007861750 İŞKUR iş ilan numarasıyla; 1 ön muhasebe personeli alımı ilanı: Söz konusu kadroya başvurmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Şartların sağlanması halinde önlisans ve lisans mezunlarından da başvuruların kabul edileceği belirtilmiştir. Bu kadro için de minimum 5 yıl mesleki deneyim şartı arandığı ifade edilmiştir. Adayların 40 yaşını doldurmamış olmaları istenmektedir.

İşçi Alımı İlan Başvuru Süreci ve Şekli

Güncel olarak yayımlanmış olan ilanlar için başvurular başlamıştır. Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre, son başvuru tarihi 10 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. İstanbul iş ilanları kategorisinde yayımlanan bu ilana başvurular İŞKUR e-şube aracılığıyla elektronik olarak alınacaktır.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ekim 2023'te Personel Alımı İlanı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.