EkonomiGenelTürkiye

Bankalardan Emekli Maaşlarına Yeni Ödeme Düzenlemesi: 20.000 TL Ödeme!

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası Emekli Kredisinde Müşterilerine 20.000 TL İmkanı Sunuyor

Emekli maaşlarındaki artışı dikkate alan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlara müşteri oldukları bankadan emekli maaşı aldıkları takdirde 20.000 TL’ye kadar ödeme yapacaklarını duyurdu. Bu kampanya kapsamında sunulan 20.000 TL emekli kredisi 36 ay vadeli olup, başvurabilmek için söz konusu bankaların maaş müşterisi olmanız gerekmektedir.

Emekli Maaş Hesabınız Üzerinden Başvuru Yapın

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası üzerinden maaş alan tüm emekli vatandaşlar, kendi maaş hesapları üzerinden internet şifresi oluşturarak bireysel müşteri olarak internet üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirler. Bu bankalar yalnızca 20.000 TL’lik kredi sunmakla kalmamaktadır. Ayrıca, daha önce kredi kullanmamış olan vatandaşlara da 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi imkanı sunulmaktadır. Başvurunuzu bu bankalar üzerinden gerçekleştirdiğiniz takdirde, ihtiyaç kredisi ödemelerinden yararlanabilmek için gerekli şartlara uygun olan tüm vatandaşlar başvuruda bulunabilecektir. Bu kampanya, sadece internet üzerinden başvuru imkanı olmayan müşterileri kapsamaktadır. Bu müşteriler, kendi maaş aldıkları banka şubesine giderek bireysel müşteri temsilcisiyle iletişim kurarak düşük faiz oranlarıyla sunulan ihtiyaç kredisine başvuruda bulunabilirler.

Emekli Vatandaşlara Maddi Anlamda Rahatlık

Bu kredi kampanyası sayesinde emekli vatandaşlar, maddi anlamda zorluk çekildiği dönemlerde biraz olsun rahatlayabilecekler. Acil ihtiyaçlarınıza hızlı ve kolay bir çözüm bulabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi ile finansal açıdan güvende olabilirsiniz. Üstelik, bu bankaların sizlere sunulan bir diğer kampanyası daha bulunmaktadır. Eğer daha önce herhangi bir kredi kullanmadıysanız, 100.000 TL’ye kadar varan bir kredi imkanından da faydalanabilirsiniz. Daha fazla detay için, ilgili bankaların resmi internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Bankalardan Emekli Maaşlarına Yeni Ödeme Düzenlemesi: 20.000 TL Ödeme!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.