EkonomiGenelTürkiye

Fiat’tan İnanılmaz Sıfır Araba Kampanyası: 337.900 TL’den Başlayan Fiyatlarla!

**Uygun Fiyatlı Sıfır Kilometre Fiat Egea ve Fiorino ile Araba Sahibi Olunabilir**

**Düşük Fiyatlı Araba Alternatifleri**

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler fiyat açısından oldukça zorlanıyorlar. Vatandaşların alım gücünün azalması, otomobil fiyatlarının ödenebilir olmaktan çıkmasına neden oluyor. Özellikle de bütçesi sınırlı olanlar için bu durum daha da zorlayıcı bir hal alıyor. Ancak bu kişiler kendi sorunlarını çözmek için alternatif çözümler üretmekte geç kalmadılar.

Binek Otomobil Şart Değil!

Yüksek fiyat sorunu yaşayan ve bütçesi kısıtlı olanlar artık binek otomobil satın almayı talep etmiyorlar. Onlar için önemli olan günlük araba ihtiyaçlarının karşılanması. Bu ihtiyacı Fiat Egea veya Fiat Fiorino ile karşılayabilirler. Özellikle Fiat Fiorino seçeneğinde bütçe neredeyse yarı yarıya düşüyor. İnsanlar, akla bile gelmeyecek maliyetlerle sıfır kilometre araba sahibi olabiliyorlar.

15.000 TL İndirimli Teklif!

Fiat Fiorino satın almak isteyenler, fiyat araştırması yaptıklarında oldukça heyecan verici sonuçlarla karşılaşabiliyorlar. Fiorino, yerli üretim özelliği taşıdığı için zaten fiyat olarak düşük bir seçenek. Hafif ticari araç sınıfının fiyat avantajı da eklenince satış fiyatı daha da düşüyor. Fiat firması, Fiorino modeli için 15.000 TL indirim açıkladığında satış fiyatı 537.900 TL’ye kadar düşüyor. Ancak firmanın sağladığı avantajlar bununla da sınırlı değil.

Kredi Desteği ile Daha da Kolay!

Fiat Fiorino satın almak isteyenlere bir destek de kredi desteği sağlanıyor. Firma tarafından açıklanan yeni kampanya kapsamında, sıfır kilometre Fiat Fiorino satın alacak kişilere 200.000 TL tutarında özel bir kredi imkanı sunuluyor. 18 ay vadeye sahip olan bu krediyle birlikte, Fiat Fiorino sahibi olmak için ödenecek peşin para oldukça düşüyor. 337.900 TL peşin para ödeyenler, üzerine 200.000 TL kredi desteği alarak sıfır kilometre Fiat Fiorino’ya sahip olabiliyorlar.

Kaynaklar:
– [660.900 TL peşin paraya Opel Corsa! Kredi destekli kampanya geldi!](kaynak1)
– [Taşıt kredisinde Halkbank güncellemesi! 280.000 TL’nin yeni taksit tablosu!](kaynak2)

[kaynak1]: rel-link-2
[kaynak2]: rel-link-2

Fiat'tan İnanılmaz Sıfır Araba Kampanyası: 337.900 TL'den Başlayan Fiyatlarla!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.