EkonomiGenelTürkiye

QNB Finansbank’tan 24.200 TL’lik emekli kampanyası

Emekliler İçin Promosyon Fırsatları!

EMEKLİ PROMOSYONU NEDİR VE NASIL ALINIR?

Emekliler, gelirlerini artırmak için çeşitli fırsatları araştırmaktadır. Geçim sıkıntısını hafifletecek çözümler bulma konusunda titiz davranan emekliler, sunulan imkanları detaylı bir şekilde incelemektedir. Emekli maaş promosyonları da emeklilerin geçici bir rahatlama sağlamaktadır. Promosyon ödemeleri sayesinde bütçelerine destek olan emekliler, hafif bir rahatlama yaşamaktadır.

SGK’nın bankalar ile yaptığı protokol gereği, emekli maaş promosyonlarının alım süreci belirlenmiştir. Tüm bankalar bu protokole uygun olarak promosyonlarını ödemektedir. Emeklilerin yapması gereken ilk adım, promosyon alacakları bankaya emekli maaşını taşımaktır. Daha sonra banka ile emekli müşteri arasında promosyon sözleşmesi imzalanmaktadır. Bu sözleşme, banka şubesine gidilerek veya uygulamalar üzerinden yapılabilmektedir. Emekliler, 3 yıl boyunca maaşlarını başka bir bankaya taşımadıklarına dair söz vermektedir. Banka da emeklinin ilk maaşının yatmasının ardından, müşteriye maaş baremine göre promosyon ödemesi yapmaktadır.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI!

Önemli bir promosyon ödemesi yapan bankalar arasında bulunan QNB Finansbank, emeklilere ne kadar ödeme yapacaklarını açıklamıştır. Emekliler, 3 yıllık sözleşme süresince QNB Finansbank’tan şu ödemeleri alabileceklerdir:

– Emekli maaşı 0 – 3.499 TL arasında olanlara 4.800 TL

– Emekli maaşı 3.500 TL – 7.499 TL arasında olanlara 5.600 TL

– Emekli maaşı 7.500 TL – 9.999 TL arasında olanlara 7.200 TL

– Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 8.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır.

QNB Finansbank, emekli maaş müşterilerine ek bir imkan sunmaktadır. Bankanın emekli müşterileri, kredi kartları üzerinden çeşitli indirimlerden faydalanabilmektedir. 1 yıl içinde emeklilere toplamda 1.200 TL tutarında indirim uygulanmaktadır. Böylece emekliler, ek bir fayda olarak 1.200 TL elde etmektedirler.

Ayrıca, QNB Finansbank tarafından emekli müşterilere özel faizli ihtiyaç kredisi verilmektedir. Bu kapsamda, kredi miktarının emeklinin talebine ve finansal durumuna bağlı olarak değiştiği bilinmektedir. Ancak emekliler, 15.000 TL ihtiyaç kredisi çektiklerinde, maaş promosyonu dahil olmak üzere toplamda 24.200 TL kazanç sağlamaktadır.

QNB Finansbank'tan 24.200 TL'lik emekli kampanyası

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.