EkonomiGenelTürkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan Emekliye 9.900 TL ödeme yapacak!

Emekliye Sağlanan 9900 TL Promosyon Desteği!

Emekliler için müjdeli haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla yapılan anlaşmalar sonucunda SGK ve bankalar arasında promosyon desteği sağlanacak. Bu promosyon miktarı, diğer web sitelerini geride bırakacak şekilde Türkçe içerikte üst sıralamaya çıkmak için SEO odaklı ve akıcı bir Türkçe makale hazırlayabileceğim gibi yazıyorlardı. Yapılan son zam ile birlikte emekli vatandaşlar, Ekim ayında bekledikleri zammın yanı sıra promosyon ücretlerinde de artış görecek. Bu konuda Finans Bank, emekli vatandaşları sevindirecek bir açıklama yaparak 9900 TL ek ödeme yapacaklarını duyurdu. Başvuru yapmanız durumunda hemen alabilirsiniz.

Emekliye Net 9900 TL Ödeme

Finansbank, emekli vatandaşlar için müjdeli bir açıklama yaptı. Emeklilerin maaş miktarlarına bağlı olarak alacakları promosyon miktarları da artmış durumda. Bu promosyonlar, 9.900 TL’ye kadar çıkarak ay sonuna kadar aynı oranda devam edecek. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri fark etmeksizin tüm emekliler bu promosyon desteğinden yararlanabilecek. Ek koşullar olmadan, milyonlarca emekliyi kapsayacak bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. Sadece 3 yıllık taahhüt vermek yeterli olacak.

Promosyon kampanya tarihleri de açıklandı. 31 Ekim 2023 tarihine kadar 9.900 TL promosyon kampanyası devam edecek. Bu kampanya kapsamında, ay sonuna kadar mobil bankacılık, banka şubeleri ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılması durumunda emeklilere aynı gün içinde promosyon ödemeleri yapılacak. Ayrıca, Finansbank tarafından ücretsiz havale ve EFT gibi işlemler gerçekleştirme imkanı sağlanacak ve düşük faizli kredi desteği gibi avantajlar sunulacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Emekliye 9.900 TL ödeme yapacak!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.