EkonomiGenelTürkiye

Cumhurbaşkanlığı’ndan beklenen açıklama: Asgari ücret, emekli aylığı ve memur maaşlarına zam geliyor!

**Cumhurbaşkanlığı’ndan SON DAKİKA asgari ücret, emekli aylığı, memur maaşı ENFLASYON ZAMMI açıklaması!**

Cumhurbaşkanlığı’ndan gelen son dakika açıklamasıyla, vatandaşların en büyük umudu olan maaş zamları konusu yeniden gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretli çalışanlara, emeklilere ve memurlara enflasyon zammı müjdesi veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, hayat pahalılığı konusunda da önemli adımlar atacaklarını belirtti. İşte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın açıklamaları:

**CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’DAN SON DAKİKA HAYAT PAHALILIĞI AÇIKLAMASI! ENFLASYON NE ZAMAN DÜŞECEK?**

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, konuşmasına “Sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyor geleneksel ‘bütçe bağlama’ merasimimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek başladı. Depremlerle yıkılan şehirlerin yeniden ayağa kaldırılması ve gelecekteki afet risklerinin azaltılmasının temel öncelikleri olduğunu belirten Yılmaz, hayat pahalılığı sorununu da gerçekçi ve ayakları yere basan politikalarla çözeceklerini ilan etti.

**Altın fiyatlarında ZELZELE! Gram altının fiyatı tarihi rekorunu kırdı 1 çeyrek altın 3 bin TL oldu**

**Sabah kalkınca sakın bunu yapmayın! Kalp krizine neden olabiliyor**

**Gece yarısı Cumhurbaşkanından 5 acele karar duyuruldu! Kimse beklemiyordu**

**ASGARİ ÜCRET, EMEKLİ AYLIĞI VE MEMUR MAAŞI ZAMMI İÇİN SON DAKİKA DUYURUSU!**

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonla mücadelede şeffaf ve güvenilir politikaların hayata geçirilmesi, düşük enflasyon seviyesine kalıcı şekilde ulaşılması konusunda kararlı olduklarını ifade etti. Memurların, işçilerin ve emeklilerin enflasyona ezdirilmeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, yılbaşında asgari ücret, emekli aylığı ve memur maaşlarına enflasyon üzerinden zam yapacaklarını söyledi. Bu adımlarla birlikte, vatandaşların geçinme kaygılarına çözüm bulunması hedeflenmektedir.

Cumhurbaşkanlığı'ndan beklenen açıklama: Asgari ücret, emekli aylığı ve memur maaşlarına zam geliyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.