EkonomiGenelTürkiye

Türk Telekom’dan 7 Branş İçin Personel Alım İlanı: Şimdi Başvur!

Türk Telekom İş Başvurusu ve Personel Alımı

Türk Telekom, 2023 yılı Ocak ayında farklı kadrolar ve pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar, KPSS şartı olmadan gerçekleştirilecektir. İş ilanları farklı şehirlerde bulunan Türk Telekom merkezlerinde gerçekleşecek ve Türkiye genelinden başvurular kabul edilecektir.

Türk Telekom’un yayımladığı duyuruya göre, aşağıdaki branşlarda personel alımı yapılacaktır:
1. Budget Planning and Consolidation Specialist (Bütçe Planlama ve Konsolidasyon Uzmanı): İstanbul Şubesi – son başvuru tarihi: 11 Ağustos 2023.
2. UFRS Raporlama Uzmanı/Kıdemli Uzmanı: İstanbul Şubesi – son başvuru tarihi: 11 Ağustos 2023.
3. Genişbant CRM BT Teknik Analisti: İstanbul Şubesi – son başvuru tarihi: 11 Ağustos 2023.
4. SOC Analisti: İstanbul Şubesi – son başvuru tarihi: 31 Ağustos 2023.
5. Mobil Ücretlendirme Operasyonları Uzmanı: İstanbul Şubesi – son başvuru tarihi: 25 Ağustos 2023.
6. Bilgi Güvenliği ve Teknoloji Risk Yönetimi Uzmanı/Kıdemli Uzmanı: İstanbul Şubesi – son başvuru tarihi: 25 Ağustos 2023.
7. Güvenlik Servis Yönetimi Kıdemli Uzmanı: İstanbul/Ankara Şubesi – son başvuru tarihi: 27 Ağustos 2023.

Başvuru Şartları

Başvuru yapmak isteyen adayların, bilgisayar mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, haberleşme, elektrik veya elektronik mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Ayrıca yazılım mühendisliği ve adli bilişim mühendisliği mezunları da başvuruda bulunabilirler. Adayların ayrıca en az 5 yıl iş tecrübesine sahip olmaları, iyi düzeyde İngilizce bilmeleri ve analitik düşünme yeteneklerinin olması beklenmektedir.

Türk Telekom Personel Alımı Başvurusu

Türk Telekom personel alımları için başvurular resmi kariyer internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvurular şu anda başlamış durumda ve son başvuru tarihleri unvan detayları kısmında belirtilmektedir. Başvurunuzu yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz: [https://turktelekomkariyer.com.tr/ilanlarimiz.aspx](https://turktelekomkariyer.com.tr/ilanlarimiz.aspx)

Başvuru sonuçları açıklanacaksa, bu bilgi de resmi kariyer internet sitesi üzerinden duyurulacaktır. Türk Telekom’un farklı kadrolarında güvenilir bir iş deneyimi edinmek isteyenler için bu personel alımı fırsatını kaçırmamak önemlidir. Başvurunuzu yaparak kariyerinizi Türk Telekom’un saygın markası ile birleştirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.