EkonomiGenelTürkiye

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER kapsamında 396 kadrolu kamu işçi alımı yapmaktadır.

Kamu İşçi Alımı İlan Duyurusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, güncel bir ilan duyurusunda bulundu. Belediye, 3 farklı kadroda toplam 396 daimi süreli işçi alımı yapacağını açıkladı. Bu alımlar, 5 büro personeli, 196 garson ve 195 temizlik görevlisi pozisyonları için gerçekleştirilecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilana ilişkin güncel detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Belediye Personel Alımı İş İlanları Açıklaması

195 Temizlik Personel Alımı: Bu pozisyon için adayların ilkokul mezunu olmaları ve daha önce ilgili alanda benzer işlerde çalışmış olmaları gerekmektedir. Ayrıca dönüşümlü çalışmaya ve gıda işletmelerinde çalışmaya herhangi bir engellerinin olmaması da beklenen koşullar arasındadır.

2 Kişi Büro Personeli Alımı: Bu pozisyon için adayların herhangi bir üniversitenin önlisans düzeyinde eğitim veren bölümlerinden birinden diplomaya sahip olmaları tercih edilmektedir. Lisans düzeyinde İşletme, İnsan Kaynakları, Çalışma Ekonomisi alanlarından diplomaya sahip olmaları halinde tercih edilecektir. Ayrıca, ERP ve kurumsal bilgi sistemleri konusunda deneyime sahip olmaları da belediye tarafından aranan nitelikler arasındadır.

196 Kişi Garson Alımı: Bu pozisyon için adayların ilkokul diplomasına ve tercihen meslek liselerinden yiyecek içecek servis hizmetleri bölümünde diplomaya sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca, belediye çalışma koşullarına dikkat etmeleri ve vardiyalı çalışma durumuna engellerinin olmaması da aranan kriterler arasındadır.

3 Kişi Büro Personeli Alımı: Bu pozisyon için adayların herhangi bir üniversitenin İşletme, Çalışma Ekonomisi, İnsan Kaynakları gibi bölümlerinden herhangi birinden lisans diplomasına sahip olmaları ve ücret hukuku, bordro ve özlük işleri puantaj gibi alanlarda en az 3 yıl deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Belediye Memuru Alımı Başvuru Şekli ve Süreci

İstanbul iş ilanları kategorisinde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan personel alımı başvuruları 17 Ekim 2023 tarihinde başladı. Başvurular 20 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını https://kariyer.ibb.istanbul/ (Genel Başvuru) adresine yapacaklardır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER kapsamında 396 kadrolu kamu işçi alımı yapmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.