EkonomiGenelTürkiye

Belediye İş İlanları ve Alım İşlemleri

Belediyelerde Kamu Personel, İşçi ve Memur Alımı İlanlarına Dikkat!

Belediye Personel Alımı İlan Listesi ve Duyurular

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 79 Personel Alımı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 40 zabıta memuru ve 69 itfaiye personeli alımı yapacağını duyurdu. İlan, en az lise mezunu adaylar arasından yapılacak ve 10. derece kadroda istihdam sağlanacak. Başvurular 27 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 1 Aralık 2023 tarihinde sona erecektir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Beylikdüzü) VHKİ Alımı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapacak. Başvuru için adayların Millî Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmaları ve KPSS P-3 puan türünde en az 80 taban puanına sahip olmaları gerekmektedir. Başvurular 27 Kasım 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanacaktır.

Aralık Belediye Başkanlığı Büro İşçisi Alımı

Iğdır Belediyesine bağlı Aralık Belediye Başkanlığı, büro işçisi alımı yapacak. Başvurular için KPSS puanı şartının aranmadığı ve işe alımların kura işlemi sonucuna göre yapılacağı belirtilmiştir. Başvurular için ilgili linke tıklayınız.

Yağlıdere Belediye Başkanlığı Kamu İşçi Alımı

Yağlıdere Belediye Başkanlığı, kamu işveren statüsünde daimi kadroda operatör alımı yapacak. Başvurular 17 Ekim 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmış olup, başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için ilgili linke tıklayınız.

Cide Belediye Başkanlığı Sağlık Personeli Alımı

Zonguldak Belediyesi’ne bağlı Cide Belediye Başkanlığı, veteriner sağlık teknikeri ve veteriner hekim alımı yapacak. Başvurular başlamış olup, son başvuru tarihi 20 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için ilgili linke tıklayınız.

Belediye İş İlanları ve Alım İşlemleri

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.