EkonomiGenelTürkiye

“2030’da Altın Fiyatlarında Rekor Bekleniyor – İlk Bilenden Şaşırtan Tahmin!”

**Altın fiyatlarında asrın rekoru geliyor! Altındaki yükselişi ilk bilen isimden 2030 yılı için fiyat tahmini geldi**

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor ve 2030 yılı için bir fiyat tahmini yapıldı. İsrail ve Filistin arasındaki çatışma sonrasında altın fiyatları rekor seviyelere ulaşmıştır. İsrail’den gelen açıklamalar ve düşüş yaşayan altın, tekrar yükselmeye başlamıştır. Bu nedenle altına yatırım yapmak ve altın borcu olanlar dikkatli olmalıdır.

**Altın fiyatlarında son durum ne? Bugün 1 gram altının ve çeyrek altının fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?**

Dolar kuru 28 TL bandını aşarken gram altının fiyatı da 1.800 TL seviyesine yükselmiştir. Anlık olarak gram altın 1.784 TL’den işlem görmektedir. Çeyrek altının fiyatı ise 3.035 TL’ye yükselerek tarihi rekorunu kırmıştır. Uluslararası piyasada ons altın ise 2.000 dolar seviyesini hedeflemektedir.

**Ons altının yükselişini ilk dile getiren ve doğru bilen ekonomi kahini yeni rekor için tarih verdi!**

ABD’li ekonomist Puplava, ons altının 10 yıl içerisinde bin dolara ulaşacağını öngörmüştü. Şimdi ise yeni bir tahminde bulunarak altının 2030 yılında 10.000 dolara, gümüşün ise 300 dolara çıkacağını söyledi. Bu tahminler finans piyasalarında büyük ses getirmiştir.

**Önemli Not:**

Bu haberde yer alan bilgiler, ismi geçen kişilerin açıklamaları üzerinden derlenmiştir. Yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Yatırım yapmadan önce uzmanlardan destek almanızı önemle hatırlatırız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.