EkonomiGenelTürkiye

3.125 TL Taksitli Faizsiz Kredi İle 150.000 TL Destek Hibe Olarak Veriliyor!

FAİZSİZ KREDİ HABERLERİYLE Umut Işığı: Cumhurbaşkanının Talimatıyla 150.000 TL Kredi!

FAİZSİZ KREDİ ÇIKIŞ YOLU: Cumhurbaşkanının Müdahalesi İle Nakit Sıkışıklığına Son

Nakit sıkışıklığı, Türkiye’de vatandaşların her alanda zorluk yaşamasına neden oluyor. Zorunlu harcamalar yapılamadığı için planlar erteleniyor. Bu sıkıntılı süreçte destek kredileri yardım eli oluyordu, ancak artık destek kredileri neredeyse tamamen azaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yeni bir destek kredisi hazırlığı yapılıyor.

Cumhurbaşkanının Faizsiz Kredi Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla, vatandaşlara 48 ay vadeli faizsiz kredi verilmesi için hazırlıklar başlatıldı ve çalışmalar son aşamaya ulaştı. Yakın bir süre içinde harekete geçeceğiz ve vatandaşlara 150.000 TL faizsiz kredi sağlayacağız. Bu faizsiz krediyi alanlar hiçbir şekilde faiz maliyetiyle karşılaşmayacaklar.

Faizsiz Kredi Şartları ve Başvuru Süreci

Yakında duyurulacak olan bu faizsiz kredinin en önemli özelliklerinden biri, 2 yıl geri ödemesiz olacak olmasıdır. Kredi kullananlar, ilk 24 ay boyunca hiçbir geri ödeme yapmayacaklar. Bu yapılan ödemeler sebebiyle ekstra faiz maliyeti de talep edilmeyecek.

Aile ve Gençlik Bankası: Faizsiz Krediyi Kimler Çekebilecek?

150.000 TL tutarında faizsiz kredi, Aile ve Gençlik Bankası aracılığıyla vatandaşlara verilecektir. Bu banka, şubesiz ve tamamen dijital bir yapıya sahip olacak. Vatandaşlara 150.000 TL faizsiz kredi imkanı sunacak olan bankanın bütçe çalışmaları da devam etmektedir. Karadeniz doğalgazı ve Gabar petrolünden elde edilen gelirler, bu bankanın sermayesi olarak kullanılacak ve temin edilen fonlar faizsiz kredi kullandırılmasında kullanılacaktır.

Aylık Taksitler Belirlendi: Ne Kadar Ödenecek?

Verilecek olan 150.000 TL tutarındaki faizsiz kredinin aylık taksit miktarı hesaplandı. Buna göre, aylık 3.125 TL taksit ödenmesi gerekecek. Ödemelerin başlaması ise 2 yıl sonra gerçekleşecektir. Enflasyon dikkate alındığında, 3.125 TL’nin reel değeri oldukça düşük olduğu için taksit ödemeleri vatandaşlar için ek bir yük olmayacaktır.

3.125 TL Taksitli Faizsiz Kredi İle 150.000 TL Destek Hibe Olarak Veriliyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.