EkonomiGenelTürkiye

Uşaklı polis, görevinin başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Banaz’daki toprağa son yolculuğuna uğurlandı.

İZMİR FOÇA İLÇESİNDE ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU UŞAK’TA TOPRAĞA VERİLDİ!

Uşak Banaz’ın görev yeri olan İzmir’in Foça ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden bir polis memuru için cenaze töreni düzenlendi. Şehit düşen polis memuru Mehmet Cengiz’in memleketi Uşak’ın Banaz ilçesinde gerçekleştirilen törene, Banaz Kaymakamı Cuma Emeç, Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Foça İlçe Emniyet Müdürü Ergül Çetin, meslektaşları ve sevenleri katıldı.

Şehit polis memuru Mehmet Cengiz, 32 yaşında iken görevi başında geçirdiği bir kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Cenaze, Uşak’a götürülerek defnedilmek üzere memleketine getirilmişti. Cenaze töreni, polis memuru Cengiz’in memleketi Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak köyünde yapıldı.

İzmir’in Foça ilçesinde görevli polis memuru Mehmet Cengiz, görevi başında geçirdiği bir kalp krizi sonucunda vefat etti. Cengiz, Uşak’ta toprağa verildi. Cengiz, Foça Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenaze töreni, polis memuru Cengiz’in memleketi Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak köyünde düzenlendi.

Cenaze törenine Banaz Kaymakamı Cuma Emeç, Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Foça İlçe Emniyet Müdürü Ergül Çetin, meslektaşları ve sevenleri katıldı. Cengiz, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Öte yandan, polis memuru Mehmet Cengiz’in evli ve 6 aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi. Cenaze töreninde Mehmet Cengiz’in yakınları ayakta durmakta zorlandı ve şehit polis memurunun 6 aylık bir çocuğunun bulunması büyük üzüntü yarattı.

Uşaklı polis, görevinin başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Banaz'daki toprağa son yolculuğuna uğurlandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.