EkonomiGenelTürkiye

Yargıtay Başkanlığı, 35.500 TL Maaşla Memur Alımı Başvuruları Başladı!

Yüksek Verimli SEO İçerik ve Memur Alımı İş İlanları

Kamu Personel Alım İlanları ve Başvuru Koşulları

Yargıtay Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 4 memur alımı yapacak. İlanın kapsamında 81 şehirden başvurular kabul edilecek ve adaylardan KPSS’ye girme şartı aranacak. Adayların ayrıca deneyimli olmaları da istenmektedir. Memur alımıyla ilgili tüm detaylarını kamupersonelialim.com yazar ekibimiz sizler için haberimizde derledi.

Memur Alımı İçin Başvuru Koşulları

Yargıtay Başkanlığı tarafından yayımlanan müracaat kılavuzu doğrultusunda, adayların bilgisayar mühendisi, yazılım, elektrik elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği ve benzeri bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir.

4 yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik, eğitim ve fen edebiyat bölümlerinden mezun olan adaylar da başvurularını yapabilir. Ayrıca istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olanlar da memur alımı için başvuru yapabilecektir.

Adayların yazılım ve yazılım tasarımı alanında en az 5 yıl, diğer alanlarda ise en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Adaylardan, güncel programlama dillerinden en az 2 tanesini bilen ve bunu belgeleyebilen kişiler tercih edilecektir.

Sağlık problemleri adayların görevlerini yerine getirmelerine engel teşkil edecekse, başvuru kabul edilmeyecektir.

Memur Alımı Başvurusu ve Süreci

Yargıtay Başkanlığı tarafından yayımlanan memur alımı ilanı için başvurular 30 Ekim 2023 tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise 13 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden veya Yargıtay Başkanlığı’nın resmi internet sitesi olan Kariyer Kapısı üzerinden elektronik ortamda yapmalıdır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Her aday, sadece bir kadroya başvuruda bulunabilecektir.

Yargıtay Başkanlığı, 35.500 TL Maaşla Memur Alımı Başvuruları Başladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.